Facebook Home er officiel – læs hvad det går ud på

Facebook Home er netop blevet præsenteret – men det er ikke en mobil men en brugeroplevelse. Læs her hvad Facebook Home er.

Facebook Home er officiel – læs hvad det går ud på

Rygterne har været mange, men nu er det officielt. Facebook Home er en realitet. Men hverken en smartphone eller et styresystem.

Mark Zuckerberg, stifter af Facebook, kaldte under præsentationen Facebook Home for “sjælen” på din smartphone.

Telefoner er i dag centreret omkring applikationer, men med Facebook Home bliver den i stedet for centreret om personer.

Facebook Home er i princippet en udskiftning af den normale hjemmeskærms-brugerflade, der er på smartphonen. I stedet ser brugeren et feed fra Facebook med informationer fra vennerne.

Der er naturligvis adgang til telefonens sædvanlige applikationer, men Facebook er gennemgående, også når der kommer notifikationer. Disse vises som nogle små “kort” på telefonen.

Facebook Home er klar til download i Google Play Store fra den 12. april. Dog kun på udvalgte smartphones, som inkluderer telefonerne Samsung Galaxy S III, Galaxy S 4, HTC One, HTC One X+ og Galaxy Note II. Senere følger flere enheder.

HTC er sammen med operatøren AT&T i USA klar med HTC First, der er den første mobil, der kommer med den nye Facebook-oplevelse, ud af salgsæsken.

En tabletudgave af Facebook Home er endnu ikke klar, men forventes at komme et par måneder efter lanceringen af smartphone-udgaven.

Præsentation af Facebook Home

Facebook Home, HTC First
Facebook Home på HTC First.

Temaet følges op

Redaktionen har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden gik videre med historien. Allerede d. 4/4/2013 publicerede vi en opfølgning med historien; Bekræftet: LG udsender mobil med Firefox i 2013Klik her og læs artiklen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..