Facebook Home til iOS – ikke lige rundt om hjørnet

Facebook har netop præsenteret deres nye Facebook Home til Android, men en iOS-version er ikke lige rundt om hjørnet.

Facebook Home til iOS – ikke lige rundt om hjørnet

Det netop præsenterede Facebook Home til Android enheder er ifølge Mark Zuckerberg, CEO og stifter af Facebook, den næste version af Facebook.

 – Facebook Home er officiel

Den første smartphone, som kommer med det pre-installeret er telefonen HTC First, men Facebook Home er også klar til udvalgte smartphones i Google Play Store fra release datoen den 12. april.

 – HTC er først med Facebook Home i HTC First

Facebook har tit fået kritik for, at de var bagefter på de mobile enheder i forhold til internet-versionen, hvor de hele tiden får nyt design. Men med Facebook Home har de for alvor givet den mobile version til Android en overhaling der giver genlyd.

Der var dog ikke meget nyt om, hvornår vi kan forvente at se Facebook Home på iOS-enheder og Zuckerberg virkede også mindre optimitisk. Åbenheden i Android er den største grund til, at vi i dag har fået afsløret Facebook Home. Det skriver Engadget.com.

Skal der komme en Facebook Home version til iOS, så kræver det et samarbejde med Apple. Derfor er det måske også mere sandsynligt, at vi ser Facebook Home til Windows Phone før vi ser det til iOS. I hvert fald er en iOS-version ikke lige rundt om hjørnet.

Mere om stoffet

Her finder du næste interessante vinkel i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 4/4/2013 samlede vi op på historien og publicerede en ny vinkel på temaet Facebook Home er officiel – læs hvad det går ud påKlik her og læs artiklen.. Seneste nyt om temaet finder her.