Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebook i ny touch-version

Facebook i ny touch-version

Den touch-tilpassede version af Facebook til mobil-browsere er blevet opdateret.

(Foto fra neowin.net)
(Foto fra neowin.net)
Foto: neowin.net

Facebook gennemgår i disse dage flere forbedringer med hensyn til de mobile løsning.

iPad-versionen har netop set dagens lys, og nu er den touch-venlige udgave af sitet (touch.facebook.com i din browser) blevet opdateret til at understøtte HTML 5. Derudover er der blandt andet kommet mulighed for at se private grupper.

Enheder med Android, iOS og Windows Phone 7 Mango skulle alle kunne få glæde af det reviderede site, men ifølge både neowin.net og wmpoweruser.com er der dog problemer med blandt andet menu- og billedvisningen via sidstnævnte.

Læs også:
"Officiel Facebook-app endelig klar til iPad"
"Ny, stor opdatering af Facebook til iPhone"

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Henrikmand 12-10-2011 15:46:22

Efterhånden synes jeg at vores adgang til mobile bredbånd og WiFi er blevet så gode, og datapakkerne så fornuftige i pris, at datamængden ikke har nogen betydning længere.

Hvad skal vi så bruge Facebook-applikationer til? Jeg kan simpelthen ikke se formålet længere!

Alting fungerer meget bedre og overskueligt direkte i browseren - mobil- eller pc-version.

På telefonen bruger jeg mobil-versionen, og på min tablet, bruger jeg pc-versionen. Der er i mine øjne alt for mange begrænsninger i applikationerne til at jeg gider bruge tid på dem.

Den eneste formål, er vel efterhånden, at der følger en widget med til Android applikationen, hvor man kan sidde og stene over at vennerne smider opdateringer på deres væg.

0 0
Per 13-10-2011 10:31:01

Har du tænkt på at verden ikke kun er lille Danmark?

0 0
G2 14-10-2011 11:28:24

Er da enig med Henrikmand... der er jo ikke nogen fremtid for apps, når HTML5 bliver ægte standard.... og så er der jo mange (også større) lande der er længere fremme end Danmark med hensyn til mobile bredbåndsforbindelser.

Selv Apple er begyndt at usvikle HTML5 baserede apps frem for native apps. Sådan er udviklingen, og det er for udviklerne også det eneste rigtige.

0 0

Om brug af cookies