Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebook klar med dedikeret app til de kendte

Facebook klar med dedikeret app til de kendte

I forsøg på at gøre kendte ansigter mere aktive på Facebook, så har de nu fået en eksklusiv app som hjælp dertil.

Mark Zuckerberg & Co. har netop udrullet en ny “Mentions”-app, der er skræddersyet til kendte, og personer der er verificeret som offentlige på det sociale medie. App’en giver indsigt i hvad der skrives om personen blandt følgerne, samt brugervenlige værktøjer til deling af indhold. Det skriver MacRumors.

Facebook Messenger klar til iPad

Mention app’en vil desuden også fremvise aktuelle emner, så kendte og offentlige personer nemt kan give deres mening til kende herved. 

Indtil videre så er Mention tilsyneladende kun tilgængelig for personer, der er verificeret som offentlige, og som i forvejen bruger Facebook’s Pages app.

Slingshot fra Facebook - nu klar til hele verden

Det lader dog til, at flere af testpersonerne har taget godt imod Facebooks nye Mentions app. Ifølge Recode, der har talt med Facebook, så blev den omtalte Beats-afsløring af skuespilleren Tyrese Gibson f.eks. delt via Mention app’en.

Lanceringen af Mention app’en bekræfter, at Facebook virkeligt forsøger at ramme deres forskellige brugergrupper og individuelle behov, og derved forhåbenligt forøge aktiviten. 

Kilde: MacRumors

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies