Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebook klar med Slingshot - igen forbeholdt amerikanerne

Facebook klar med Slingshot - igen forbeholdt amerikanerne

Som forventet så er Facebook nu klar med en konkurrent til den populære Snapchat app, og giver amerikanerne lov først.

I sidste måned kunne du på mobilsiden læse, at Facebook arbejder på Snapchat konkurrent. Den berygtede “Slingshot” app, er nu klar til at byde Facebook-brugerne velkommen til en anderledes interaktion med vennerne på det sociale medie. 

Nøjagtig som Snapchat så kan videoer og billeder, der ikke forbliver i app’en for evigt, deles med venner og familie efter eget valg. Du kan tilføje tekst eller farve og derefter sende indholdet afsted.

Facebook har dog alligevel valgt en anderledes app-model end konkurrenten. Det særlige er nemlig, at modtageren skal sende indhold retur inden han/hun kan få lov at se det du har sendt. Derefter kan der sendes et svar retur eller istedet swipe din besked væk. 

Facebook oplyser på deres blog, at Slingshot app’en er anden app fra Facebook Creative Labs, der også står bag den intuitive Paper app til iPhone. App’en er tilgængelig i den amerikanske App Store og Google Play. 

Der forlyder ikke noget om lancering på andre markeder. Siden Facebooks Paper app endnu ikke har fundet vej til den danske App Store, så forventer vi desværre også, at der går lidt tid før Slingshot app’en finder vej til danskerne. 

 

Kilde: Facebook

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Da Nizzel 18-06-2014 11:50:09

Mon dillen med 10sek billeder/video er ovre inden slingshot rammer Danmark.... Er muligvis en sur gammel nisse, men tror den diller holder ret længe.
Kan nogle af jer snapchat brugere herinde ik fortælle mig om snapchat bliver brugt til meget andet end mad, børne, fødder i vandkanten billeder ???

1 0
Shawn S. Ø 18-06-2014 13:12:09

Den har faktisk holdt længere og der intet der tyder på at det skulle stoppe foreløbig. Snapchat bliver brugt til alt hvad du ellers kan bruge dit cam til.

Men spændende hvis der kommer en bedre klient ;)

0 0

Om brug af cookies