Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebook lancerer Rooms: Åbne chatrum i Messenger

Facebook lancerer Rooms: Åbne chatrum i Messenger

Snart er det muligt ikke kun at chatte med dine venner og bekendte i Messenger, men med hvem som helst fra Facebook via åbne chatrum.

Foto: Couriermail.com.au

Med jævne mellemrum eksperimenterer Facebook med nye funktioner i Messenger - senest med et nyt Snapchat-lignende kamera. Nu forsøger Facebook sig med endnu en ny feature i Messenger-appen.

Den nye funktion går under navnet Messenger Rooms og består i al sin enkelthed af muligheden for at chatte i åbne chatrum via Messenger-appen. Hvor du indtil nu kun har kunne skrive med folk, som du selv har kontaktet eller har godkendt en venneanmodning fra, er det helt anderledes med disse chatrum.

Læs også: Facebook introducerer nyt Snapchat-lignende kamera

Som udgangspunkt er de nemlig åbne for adgang over for alle og enhver. Tanken med Messenger Rooms er så, at du kan skrive med hvem som helst i specifikke chatrum om alle tænkelige interesser og emner, som du ikke er helt sikker på vil være bedst at tage med venner eller bekendte.

”Gruppesamtaler i dag er fokuseret omkring personer, du kender - venner og familie - og det, som vi har fundet ud af ved at snakke med brugere, er, at der er et stort behov for samtaler omkring specifikke emner,” fortæller produktchef for Messenger, Drew Moxon, til avisen The Courier-Mail.

Læs også: Facebook Messenger: Over en milliard brugere hver måned

Du kan til enhver tid selv oprette et chatrum, som herefter kan deles med en unik URL-adresse. Er emnet af lidt mere privat karakter, eller hvis du bare vil have kontrol over, hvem der er med i chatrummet, kan de ændres, så alle deltagere først skal godkendes af administratoren.

Mangler du nogle emner at tage del i, er det blot at udforske alle de chatrum, der er tilgængelig direkte i Messenger-appens oversigt.

I første omgang ruller Messenger Rooms dog kun ud i Australien i løbet af denne uge, hvorefter turen kommer til Canada. Denne tidlige udrulningen gælder desuden kun for Android-udgaven af Messenger.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies