Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebook laver også separat app for grupper

Facebook laver også separat app for grupper

Endnu en funktion er blevet flyttet ud til sin egen apps, og denne gang er det Facebooks grupper, der står for tur

Facebook er begyndt at dele flere og flere funktioner ud på deres egen app, ligesom man har gjort med Messenger-delen af Facebook, og nu får grupperne også deres egen app. Argumentet er det samme som før.

Læs også: Facebook Messenger runder stor milepæl

Det skal være lettere og mere overskueligt at bruge sine grupper - de skal være lige ved hånden. Når man åbner appen, så får man sine mest brugte grupper op i toppen, men de er lette at bytte om på, hvis man finder det mere passende.

Modsat Facebook Messenger så er det aldeles frivilligt at bruge appen til Facebooks grupper. Facebook vil også blive ved med at arbejde med dem fremover, så det lader ikke til, at funktionen forsvinder fra hovedappen foreløbig.

Læs også: Facebook viser god økonomi og ideer til fremtiden

Med den separate Gruppe-app holder Facebook altså fast i, at man vil dele i hvert fald nogle funktioner op i egne apps. På den måde kan udviklerne fokusere på en funktionalitet af gangen.

Appen kan hentes til både iOS og Android, og den er selvfølgelig gratis.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rasmus N. 20-11-2014 11:07:30

endnu en grund til ikke at bruge facebook - de er begyndt at besværlig gør det hele, så istedet for 1 app, ska man nu bruge 3 for at få hele facebook på mobilen...hva ska det ikke ende med, at du ligepludselig ska installerer 30 apps fordi de har delt det op....en gang juks siger jeg bare

0 0

Om brug af cookies