Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebook livestreamer event i aften

Facebook livestreamer event i aften

Facebook holder i aften og i morgen en konference i San Francisco, og du kan selv følge med hjemmefra på en livestream.

I aften og igen i morgen kan du følge med på en livestream for at se, hvad Facebook har af spændende nyheder. Det er Facebook's F8-udviklingskonference, der finder sted i San Francisco.

Facebook er ikke kun verdens største sociale medie. Gennem opkøb af blandt andet den virtuelle brille, Oculus Rift, og tjenesterne Instagram og WhatsApp er porteføljen af produkter og services udvidet gevaldigt.

Læs også: Facebook arbejder på social 'virtual reality'

Netop Oculus Rift forventes at fylde en stor del af konferencen. Under en tidligere konference fortalte Facebook, at de arbejder på integrere Facebook og de medfølgende apps med den virtuelle Oculus Rift-brille.

skemaet over F8-konferencen kan man da også se, at der i morgen er flere planlagte sessioner om netop virtual reality. Det samme er der om Instagram, WhatsApp og Messenger, hvor fremtidsplanerne for kommunikation præsenteres.

Læs også: Facebook nærmer sig imponerende milepæl

Traditionen tro er der en sædvanlig keynote til at begynde med. Den starter allerede i aften klokken 18:00, hvor du formentlig får Facebook-skaberen, Mark Zuckerberg, at se på scenen.

Tidligere præsenterede nyheder på Facebook's F8-konference er blandt andet grafsøgning, "synes godt om"-knappen og designet af tidslinjen, så der kan uden tvivl komme store nyheder i aften fra Facebook.

Læs også: Facebook viser god økonomi og ideer til fremtiden

Du kan følge konferencen på den officielle side her, hvor du skal angive navn og e-mail eller forbinde med Facebook for at få adgang til livestreamen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies