Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebook nærmer sig imponerende milepæl

Facebook nærmer sig imponerende milepæl

Det er også tid for Facebooks regnskab, og der er god økonomi og en masse brugere på programmet

Der er mange måder at måle et socialt netværks succes på, men folkene bag er nok glade for den økonomiske dimension. Facebook kunne nemlig vise et flot regnskab, der også bød på flere spændende tal, skriver Adweek.

For at starte med det økonomiske, så kunne Facebook berette om en omsætning på 12,47 milliarder dollars, der gav et overskud på 2,94 milliarder dollars - 19,4 milliarder danske kroner. Facebooks klart største indkomst er på reklamer, der stod for godt 93 procent af Facebooks omsætning.

Læs også: Facebook klar med light-app

Facebook er nu oppe på 1,39 milliarder månedligt aktive brugere, som er godt i sig selv. Månedligt aktive brugere fra mobilen udgjorde 1,19 milliarder.

Endnu mere imponerende er de dagligt aktive brugere. Facebook nåede 890 millioner dagligt aktive brugere pr. Q4 af 2014, hvilket var en stigning på 133 fra samme periode i '13. Det betyder også, at hvis den samme vækst fortsætter i 2015, så vil Facebook nå en milliard brugere, der er på Facebook mindst en gang dagligt.

Læs også: Facebook vil skære ned på falske opslag

Det gør Facebook til et utrolig attraktivt sted at reklamere for firmaer og en af grundene til de store indtægter fra reklamer.

Instagram og WhatsApp, som Facebook har købt, er for nylig nået op på 300 millioner og 700 millioner månedligt aktive brugere.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

30-01-2015 10:53:32

Facebook er så meget forrige årti. Kom nu over på Google+ og Ello ;)

0 3
Om brug af cookies