Facebook på vej med bedre Android app

Facebook direktøren Mark Zuckerberg erkender nu fejlen ved brug af HTML 5, og lover en bedre Android app er på vej.

Facebook på vej med bedre Android app

Facebooks direktør Mark Zuckerberg har mødt stor modstand siden børsnoteringen, og usikkerheden i fremtiden for den mobile platform har da også vaklet under fødderne i noget tid, erkender han.

 – ”Når jeg kigger tilbage over de sidste par år, tror jeg den største fejl vi gjorde, som selskab, var at satse for meget på HTML5 i modsætning til ”native”-applikationer,” fortæller Mark Zuckerberg.

Mark Zuckerbeg fortsætter snakken om den mobile platform, og fortæller overraskende nok, at den mobile web-version af Facebook bliver brugt mere end iOS og Android applikationerne tilsammen.

Dette kan være en af grundene til at Mark har valgt at iOS applikationen skulle delvis kodes om, og bruge HTML 5 mindre end hidtil, hvilket også har resulteret i en bedre app.

Ny lynhurtig Facebook app til iPhone og iPad

Denne optimering vil også komme Android folket til gode, i form af en bedre applikation, lover Mark Zuckerberg ifølge Engadget.com.

Seneste tilføjelse i sagen

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 27/7/2012 publicerede redaktionen en artikel omkring Facebook stifter: Vi er langt fra målet – Læs videre her. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..