Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebook på vej med egen smartphone

Facebook på vej med egen smartphone

Det sociale netværk, Facebook, vil lancere deres egen smartphone og arbejder sammen med HTC og har tidligere Apple-folk i staben.

Facebook arbejder tæt sammen med HTC om, at lancere en dedikeret Facebook-mobil der formentlig kan lande i handlen i løbet af det første halvår 2013. Det skriver Bloomberg.com.

Det er ikke første gang, at Facebook og HTC arbejder sammen. Sidste år lancerede HTC to mobiler med en dedikeret Facebook-knap, HTC ChaCha og HTC Salsa.

Læs anmeldelsen af HTC ChaCha

Bloomberg skriver de har oplysninger fra folk, som har kendskab til firmaets planer, så skulle Facebook udvikle deres eget operativsystem til mobiltelefonen der forventes at være baseret på Android platformen.

Tidligere Palm- og Apple-ansatte skulle være hyret til at arbejde på projektet, samtidig med de også arbejder på en ny Facebook applikation til iPhone.

Det var planen, at mobilen skulle have været klar i slutningen af 2012, men lanceringen er udskudt for at give HTC tid til at fokusere på deres egne produkter også.

Eksperter og analytikere påpeger, at den største udfordring for Facebook er, at folk dropper computerskærmen til fordel for smartphones og tablets.

På denne mobil er Facebook bedst

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar


Om brug af cookies