Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebook på vej med ny app til breaking news-historier

Facebook på vej med ny app til breaking news-historier

Facebook arbejder på en ny app, der skal tage konkurrencen op med Twitter som medie til at udgive breaking news-historier til dig direkte på din smartphone.

Facebook vil stille et nyt medie til rådighed, så du endnu nemmere kan modtage breaking news-historier på farten.
Facebook vil stille et nyt medie til rådighed, så du endnu nemmere kan modtage breaking news-historier på farten.

Twitter bliver i høj grad benyttet som medie hos tusindsvis af medier til at udsende breaking news-historier som korte tweets.

Nu vil Facebook tage kampen op med Twitter på netop det område med en helt ny app, hvis primære formål er at lade dig blive underrettet om breaking news på en bedre måde.

Læs også: Facebook arbejder på menneskelig personlig assistent

Hjemmesiden Business Insider har gennem en kilde fået et tidligt indblik i, hvordan Facebooks kommende projekt fungerer. Konceptet er, at du downloader appen til din smartphone, hvorefter du som bruger skal abonnere eller følge ”stationer” eller emner, som du vil modtage breaking news-historier fra.

Når medierne, der gør brug af Facebook-tjenesten, udsender breaking news til dig, vil du straks modtage en notifikation på din smartphone til forskel fra nuværende sociale medier, hvor du aktivt skal åbne appen og finde opslagene.

Læs også: Rygte: Facebook vil også streame musik

Twitter har en begrænsning på 140 tegn i et tweet, og det samme bliver tilfældet med Facebooks konkurrent, hvor det dog kun bliver muligt at skrive breaking news-historier på 100 tegn sammen med en vedhæftet URL-adresse til udgiverens indhold.

Sådan ser det angiveligt ud for udgiverne, når der skal udsendes breaking news-historier til den kommende app.
Sådan ser det angiveligt ud for udgiverne, når der skal udsendes breaking news-historier til den kommende app.

Hjemmesiden er også kommet i besiddelse af et screenshot som vist ovenover, der viser en meget tidlig udgave af det nye projekt. At dømme ud fra designet ser det ud til, at udgiverne administrerer indholdet direkte fra Facebook, som sendes ud til den nye app.

Læs også: Facebook klar med tabletoptimeret design til Android

Hvornår du kan modtage breaking news fra Facebooks kommende app er endnu ikke til at vide. Appen har formodentlig stadig lange udsigter, da den på nuværende tidspunkt kun er i det såkaldte ”alpha”-stadie – med andre ord langt fra klar til udgivelse.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies