Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebook tester onlineshopping på mobilen

Facebook tester onlineshopping på mobilen

Det sociale netværk, Facebook, vil gøre det hurtigere og nemmere at onlineshoppe på mobile enheder.

Onlineshopping af eksempelvis tøj skal kun være et klik væk fra chatten på Facebook med vennerne. Derfor er Facebook netop nu i gang med at teste et program, som gør det lettere at handle på internettet når du er på Facebook. Det skriver Sky News.

Brugerne lagrer deres betalingsoplysninger på Facebook, hvilket gør de kan springe flere led over i betalingen af et produkt, hvis varen købes gennem en applikation, som en af Facebooks samarbejdspartnere står bag. Det skriver Politiken.dk.

Facebook har, i en pressemeddelelse bekræftet, at de er i gang med en meget lille test, der skal gøre det lettere og hurtigere at købe varer gennem applikationer på mobile enheder.

Lykkedes projektet, så vil de komme i direkte konkurrence med onlinebetalingstjenesten PayPal. Facebook har endnu ikke oplyst hvornår tjenesten vil være tilgængelig.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tobias Nordahl 19-08-2013 15:41:39

Det bliver da spændende at se hvordan det ender. Hvis Faceboook kan tilbyde at være indløser og levere betalingsmoduler til e-shops, ud over igennem Facebook direkte, er der da stort potentiale i det - også her i Danmark. Dog kan man ikke vide om en sådanne service nogensinde når til DK. Men det er da smart at man så kan købe en kop kaffe med et enkelt klik, når man alligevel har benyttet sig at et tilbud på en tank etc.

0 0
Om brug af cookies