Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebook tvinger dig snart til Messenger

Facebook tvinger dig snart til Messenger

Beskederne i Facebook flyttes nu snart over i den seperate Messenger app, som kunderne tvinges til at hente.

Hvis du hidtil har afvist invitationer fra dine Facebook venner om den dedikerede Messenger-app, så tyder det på, at den ikke går ret meget længere. Giganten bag det uhyre populære sociale netværk har nemlig planer om, at fjerne beskederne fra den officielle Facebook app.

Facebook app’en til iPhone er skyld i dårlig batterilevetid

Ganske vist får du to apps at holde styr på, men det har ikke den store betydning i dagligdagen. Særligt fordi at brugeroplevelsen i den dedikerede Messenger-app er langt bedre.

Frida Löwengren, Northern Link PR, talskvinde for Facbook bekræfter: "Facebook har bemærket at brugerne svarer 20% hurtigere igennem Messenger-app'en fordi det er  nemmere. Derfor tager Facebook dette skridt for at forbedre chat-oplevelsen på mobilen"

Derudover vil besked-knappen i bunden af af den officielle Facebook app åbne Messenger app’en på mobilen automatisk. 

Facebook opkøber virtual reality selskab

Frida Löwengren bekræfter, at der ikke er tale om en testfase til de europæiske brugere, som allerede er blevet frakoblet besked-delen i Facebook app’en. Danske Facebook-brugere kan derfor forvente et skift i de kommende uger. Dog vil brugere med “low-end” Android-mobiler, samt iOS brugere af den smarte Paper app, ikke blive påtvunget dette. 

Facebook kigger med i dine SMS'er

Efter at Facebook køber WhatsApp for svimlende beløb, så er det ikke overraskende, at giganten nu vil adskille besked-delen for sig. Primært fordi at de så kan tilføje yderligere funktioner, som det netop lanceret “gratis opkald”, og stadig beholde en hurtig og flydende brugeroplevelse. 

Facebook Messenger endelig til Windows Phone

Har du endnu ikke hentet Messenger, så finder du den gratis til iOS her, Android her og til Windows Phone her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

John Vinter 11-04-2014 15:29:07

lol

0 0
Rasmus N. 11-04-2014 08:22:09

så er det vist på tide at droppe facebook...

2 0
carsten guldhammer 10-04-2014 15:27:04

for mit vedkommende er det det rent pricipielle i at jeg ikke vil afgive mere magt til facebook end jeg i forvejen har gjort.

derfor har jeg heller ikke instaleret facebook home (eller hvad deres svar på mobil styresystem hedder, da jeg syntes at jeg som bruger giver alt for meget ud, også økonomisk i foprm af deres aps og spil osv som er en ren pengemaskine for facebook, mens facebook tjener styrtende på facebook brugerne så giver de INTET tilbage til brugerne

derfor vil jeg ikke afgive mere af mit privatliv og mine copyright på mine billeder, musik og videoer end jeg i forvejen gør, og hvilket de jo ikke er meget for at forklare ofentligheden om man gør eller ej.

desuden skulle det ske at mine billeder skulle blive misbrugt på facebook er det meget meget svært at få dem til at gørre noget ved det når man klager til dem over det, det er ham fra århus der blev hængt ud som pædofil med falsk profil hvor hans billeder blev misbrugt et skole eksempel på...

7 0
Naggie21 10-04-2014 14:02:17

Kan ikke rigtig se problemet? Chat funktionen i deres Messenger app er så meget bedre end i Facebook appen. På Android endda endnu mere, da de bubbles kan lægge sig ind over alle apps, så man kan holde en chat i gang uden hele tiden at forlade den app man er inde i i forvejen.

2 4
carsten guldhammer 10-04-2014 11:58:34

vi tvinges vel ikke mere end at det bare er at afinstallere lortet
og nægte at instalere den på sin tlf, så bye bye facebook!

8 0
Styxx 10-04-2014 08:57:57

Den sidste ~uge har Messenger ikke givet notifikationer, når der er kommet nye beskeder, så det vil jeg da glæde mig usandsynligt meget til!

Men det er efterhånden standard på WP8 synes jeg. Der er ikke meget "Live" i de Live Tiles.

0 0
Bo 10-04-2014 08:31:29

Der er ikke noget som tvang der får kunderne til at elske ens produkt!

11 0
DeeHawk 10-04-2014 08:58:39

Der er alligevel aldrig nogle der har elsket facebook. Det er mere ligesom en fodvorte der ikke vil gå væk :)

11 0
Om brug af cookies