Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebook udsender app til Windows 8 - fortsat ingen til Windows Phone

Facebook udsender app til Windows 8 - fortsat ingen til Windows Phone

Windows Phone brugerne har ingen officiel Facebook applikation, men Facebook Inc. har nu udsendt app til Windows 8.

Facebook på Windows 8.
Facebook på Windows 8.

På Windows Phone platformen er nu over 175.000 applikationer tilgængelige, men det kniber fortsat for systemet, med at have officielle store vigtige apps repræsenteret. Microsoft må i stedet selv trække i arbejdstøjet.

Et eksempel er Facebook. Microsoft har udviklet deres egen Facebook applikation til Windows Phone, men uanset hvor dygtigt og fint den er lavet, er der fortsat ikke tale om en officiel app fra Facebook Inc.

Microsofts udgave ligger sig ind i listen, sammen med bunkevis af andre, der også kalder sig ”Facebook” - endda med det officielle logo, uden at være ”rigtig Facebook”.

Selvom det burde forventes, at en kæmpevirksomhed som Facebook kunne overkomme at udvikle en officiel applikation til Windows Phone, er det altså fortsat ikke sket.

Det interessante er, at Facebook Inc. nu har udsendt en applikation til Windows 8 (på computeren), endda optimeret til brug på touchskærm. Hverken dette tiltag eller hvad planerne er på Windows Phone, har Facebook meddelt noget om i deres officielle nyhedsrum.

Microsoft har i forbindelse med præsentationen af Windows Phone 8 og Windows 8 gjort meget ud af, at fortælle hvor let udviklerne kan skrive programmer, der fungerer begge steder, hvilket vi kun kan håbe, at Facebook får øje på.
 

Læs også:
- Test: Nokia Lumia 1020 - måske årets kamera telefon

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

20-10-2013 19:20:16

Er skide træt af alt det APP lort!.

0 0
Alfix 19-10-2013 02:03:21

Fint nok eller hvad nu? WHO GIVES A FLYING FUCK!?

0 0
Frederik 18-10-2013 13:13:03

Kan det ikke være ligemeget med det app-snobberi når nu der er en lækker facebook app til windows phone? Bare fordi den ikke er lavet af facebook, er den ikke mindre flot eller funktionel af den grund. Jeg klager i hvert fald ikke.

0 0

Om brug af cookies