Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebook udsender opdatering til Paper app’en - Sådan henter du den

Facebook udsender opdatering til Paper app’en - Sådan henter du den

Paper app’en fra Facebook har modtaget fejlrettelser og nye funktioner. Se her hvordan du opdaterer app’en på din iPhone.

Billede: Sådan ser de nye delingsfunktioner ud samt mulighed for deaktivering af lyde.
Billede: Sådan ser de nye delingsfunktioner ud samt mulighed for deaktivering af lyde.

Paper app’en blev tilgængelig for amerikanske iPhone-brugere d. 3 februar, og i dette Tip: Sådan får du Facebook’s “Paper”-app på din iPhone, viste Mobilsiden hvordan den installeres. 

Facebook køber Whatsapp for svimlende beløb

App’en byder på en markant anderledes Facebook-oplevelse end den almindelige. Betjeningen er forbedret og brugerfladen er generelt mere intuitiv. Mobilsiden anbefaler derfor, at prøve den af, selvom den ikke erstatter alle funktionerne fra den almindelige Facebook app.

Facebook om Paper: Ingen planer om Android eller iPad version

Nu har den sociale netværk-gigant opdateret Paper app’en, med smarte delingsfunktioner, fejlrettelser samt en kærkommen mulighed for at deaktivere lyde. Problemet er bare, at hvis du som mig, har skiftet tilbage i den danske App Store, så vil opdateringen ikke være tilgængelig for download. 

Opdateringen er altså som app’en kun tilgængelig i den amerikanske App Store, så hvis du vil hente den nye version 1.0.2, så skal du lige igennem processen én gang til. Fortvivl ikke, det tager jo kun et par minutter og din dankort, når App Store igen skal tilbage på dansk grund.

Kilde: iDownloadBlog

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies