Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebook vil også have en bid af sundhedskagen

Facebook vil også have en bid af sundhedskagen

Apple, Google, Samsung og flere vil gerne hjælpe folk til et sundere liv og bedre helbred, og det vil Facebook også

Der er gang i alt det, der har med sundhed at gøre i tech-verdenen, og de seneste, der vil lege med, er Facebook. Det sociale netværk undersøger muligheden for at udvide funktionaliteten i sine grupper og måske lave nye apps dedikeret til sundhed.

Læs også: Facebook Messenger i strid modvind

Reuters har talt med tre kilder, som fortæller at Facebook vil lave små 'communities' eller grupper af mennesker, der har forskellige sygdomme. Derudover overvejer Facebook også applikationer, der kan passe på folk på forhånd og hjælpe med en sundere livsstil.

Helse og sundhed er noget, Mark Zuckerberg går op i, og Facebook har tidligere lavet tiltag, der skulle fremme sundheden. Facebook har dog aldrig gået ind i det på samme måde som denne gang.

Data skal være sikkert

Et af kravene til Facebook, og til alle de andre i dette område, er selvsagt sikkerhed, og her kan Facebook få problemer. Netværket har tidligere været kritiseret for at tage lidt for let på de informationer, de har haft adgang til.

Læs også: Facebook på arbejdet koster milliarder

Facebooks krav om, at man skal bruge sit rigtige navn har trukket en del opmærksomhed på det seneste, men det krav er blevet droppet. Det kan være noget, der gør helseplanerne mere realistiske.

Har man eksempelvis en sygdom, som man ikke vil have ens netværk kender til, så vil et alias kunne gøre, at man kan komme med i en gruppe anonymt, mener Frank Williams, som Reuters har talt med. Han er chef i et firma, der leverer software til sundhedssektoren i USA.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kristian Dyrslund 03-10-2014 23:49:49

0

0 0
04-10-2014 08:40:13

Du kan ligeså godt lade være med at bruge deres app. Den har ikke virket i laaaaaaaang tid(kan selvfølgelig kun tale for android versionen).

0 0
Kristian Dyrslund 03-10-2014 23:48:51

Utroligt

0 0

Om brug af cookies