Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebooks nye retningslinjer skaber forvirring

Facebooks nye retningslinjer skaber forvirring

Selvom der er gang i et kædebrev om Facebooks retningslinjer, så har det ingen betydning for brugerne

Du har måske set, at nogle har delt en opdatering, hvor der blandt andet står, at man skal copy/paste teksten - ellers må Facebook gøre, hvad de vil med dit indhold. Godt nok vil Facebooks retningslinjer ændre sig, men opdateringen har ingen betydning.

Læs også: Facebook laver også separat app for grupper

Facebook vil fra 1. januar ændre i sproget i sine retningslinjer, så de bliver lettere at forstå for os, der ikke er uddannede jurister. Det er sandsynligvis disse ændringer, der har sat gang i kædebrevet, der ikke er noget nyt.

I efterhånden en del omgange har der floreret disse kædebreve, som på den ene eller den anden måde har omhandlet Facebooks retningslinjer og privatliv.

Læs også: Facebook Messenger runder stor milepæl

De nye retningslinjer er for at gøre sproget lettere at forstå, men Facebook siger selv, at brugernes rettigheder ikke vil blive påvirket - det vil kun være sproglige ændringer.

Facebook siger også, at de nye retningslinjer vil give brugerne mere kontrol over sine indstillinger, og for at gøre det mere overskueligt har Facebook også lanceret et nyt værktøj for at hjælpe brugerne på vej kaldet Facebook Privacy Basics.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies