Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebooks svar på Snapchat, Messenger Day, ruller ud

Facebooks svar på Snapchat, Messenger Day, ruller ud

En opdatering til Facebook Messenger-appen ruller ud, som introducerer en ny funktion stærkt inspireret af Snapchat kaldet 'Messenger Day'.

Foto: Androidpolice.com

Snapchat introducerede i sommeren 2011 en helt ny måde at kommunikere på. Tidligere i år lod det Facebook-ejede Instagram sig inspirere kraftigt netop af Snapchat med funktionen Stories.

Nu følger Facebook op med sit bud på, hvordan en Snapchat-lignede funktion skal se ud i beskedappen Messenger. For lidt over to måneder siden startede Facebook udrulningen af den nye funktion i Polen, og nu udbredes Messenger Day så småt flere steder i verden.

Læs også: Facebook lancerer lynhurtig Messenger Lite app

Den nye Snapchat-lignende funktion bringer en helt nyt design med sig i oversigten over samtaler. Nu er der tilføjet en stor, rund kameraknap nederst i midten af Messenger-appen - præcis som i Snapchat. Med den kan du sende historier ud til alle dine venner, som er tilgængelig i 24 timer.

Historierne kan bestå af både fotos og videoer, og der kan naturligvis tilføjes et væld af filtre og klistermærker. Historierne kan så ses i Messenger-appens oversigt over samtaler, hvor de vil være at finde allerøverst. Alt andet i Messenger ser ud, som du kender det.

Det er endnu uvist præcist hvilke lande Facebook begynder at udrulle Messenger Day. Det ser ud til, at funktionen aktiveres tilfældigt hos nogle brugere, der benytter den seneste version af appen. Der går dog formentlig ikke lang tid, før Facebook lancerer sin Snapchat-konkurrent i den færdige udgave til både Android og iOS.

Læs også: Snapchat lancerer Spectacles - solbriller med kamera i

Er denne Snapchat-lignende måde at kommunikere på noget, du vil tage i brug i Messenger-appen, eller bør Facebook holde sig til den traditionelle instant messaging-chatform? Giv gerne din mening til kende om Facebooks nye Snapchat-løsning i en kommentar nedenfor.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies