Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Facebooks webudgave til Windows Phone er opdateret

Facebooks webudgave til Windows Phone er opdateret

Windows Phone brugere har stadig ikke nogen dedikeret app fra Facebook, men nu har selskabet forbedret web-udgaven.

Facebook er en næsten obligatorisk applikation for smartphone-brugere i dag, men for Windows Phone brugerne er det ikke så let.

Facebook har nemlig ikke udviklet nogen applikation, til gengæld har Microsoft prøvet på det, hvilket ikke, ifølge brugerne, er helt godkendt.

Men nu har Facebook oppet sig en smule på web-platformen.

Ved at besøge touch.facebook.com på en Windows Phone, så får man en specielt tilpasset smartphone-udgave af Facebook, der i dag er blevet opdateret til gavn for Windows Phone brugerne.

Opdateringen til web-udgaven betyder, ifølge brugerne på reddit.com, en meget mere flydende oplevelse, billeder skalerer bedre og det samme gælder for videoafspilning.

Du kan selv afprøve den opdaterede Facebook hjemmeside via dette link.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thulemanden 13-12-2012 10:43:30

Det kører helt bestemt mere smooth, og jeg tror da efterhånden jeg dropper den facebook app som findes fra Windows... Jeg synes dog stadig ikke det er godt nok. Det generer mig eksempelvis allerede, at det første jeg ser, når jeg åbner facebook via. touch.facebook.com, er forslag til nye venner... Det har jeg ingen nytte af!

Kom nu med en app, kære Facebook.

0 0
Bo Andersen 12-12-2012 15:47:27

Ud fra egne behov og erfaring synes jeg at mange apps er overflødige blot ved at man kan tilgå en ordentlig hjemmeside, den omtalte Facebook side til WP bekræfter faktisk lidt dette for mig.

0 0

Om brug af cookies