Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fairphone 2 kan nu forudbestilles

Fairphone 2 kan nu forudbestilles

Den bæredygtige og modulopbyggede Fairphone 2 kan nu forudbestilles for knap 4.000 kroner.

Hollandske Fairphone har nogle ganske klare visioner for smartphone markedet, og de er nu snart klar med anden generation af telefonen.

Deres mål er at skabe en telefon som ikke er “brug og smid væk”, men som relativt nemt kan opgraderes med nye komponenter som markedet udvikler sig. Yderligere er der fokus på at skære ned på mængden af mineraler fra konfliktramte områder samt bedre arbejdsforhold under produktionen.
For at leve op til dette, ønsker Fairphone at være helt åbne omkring alle forhold og forsyningskæder som bruges til at lave Fairphone 2, man kommer derfor til at bidrage til “en mere fair måde at drive forretning og projekter som kan inspirere til en mere ansvarlig logistikkæde” fortæller de.

Læs også: Fairphone afslører ny bæredygtig og modulær smartphone

Resultatet bliver en komplet udspecificering af hvor alle penge flyder hen når du betaler for telefonen, dette bliver offentliggjort når alle omkostninger er endeligt fastlagt skriver Fairphone.

Der håbes på 15.000 forudbestillinger

Fairphone har sat et ganske ambitiøst mål om at modtage 15.000 forudbestillinger inden den 30 september i år, og telefonerne skulle derefter være klar til levering startende fra november, i den rækkefølge som bestillingerne er modtaget.

Læs også: Fairphone - en bæredygtig smartphone

Fairphone 2 koster cirka 3.950,- kroner og der er i skrivende stund forudbestilt 2.144 telefoner. Alle der bestiller inden den 30 september, får desuden en lille overraskelse med i pakken. “Telefonen vil ligne sig selv, men når den åbnes vil der være en lille erkendtlighed” fortæller Fairphone på deres blog.

På specifikation fronten får man et 5 tommer Full HD display, en Snapdragon 801 processor, 2 GB RAM, 32 GB lagerplads, 8 megapixel kamera og Dual SIM.

Den kan forudbestilles her.

Kilde: Fairphone

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies