Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fald i søvn til sød musik

Fald i søvn til sød musik

Bedphones: hørebøffen du kan holde ud at sove med.

Jeg kan godt lide at falde i søvn til musik. Det gør processen til en behagelig rejse gennem forskellige grader af bevidsthed, og man slumrer ligesom lettere ind i søvnen - og får nogle ret funky drømme ud af det, afhængig af musikken.

Det har dog kun hidtil været muligt for mig at falde i søvn til musik ved at: spille den på et anlæg / en Boombox i nærheden af hvor jeg skulle sove (kræver at konen / kæresten deler din musiksmag + dit ønske om at falde i søvn til musik), eller spænde hørebøffer på.

Sidstnævnte fungerer ikke for mig; jeg kan ikke finde mig til rette med høretelefoner på. Over-ear bliver bøvlet, og knirker og brager og gør ved. In-ear føles som at stikke en spisepind in i hjernen, og almindelige iPhone-hørebøffer falder ud og giver crappy lyd.

Heldigvis er problement nu løst én gang for alle: Bedphones! Cirka 6mm tykke, kan de sættes fat rundt om dit øre, så de ikke møffer rundt. Og så er der en ekstra kicker: normalt skal du sige til din telefon, at du kun vil høre de og de numre, og så skal den stoppe - med Bedphones kan du hente en app (kun til Android), der lader hørebøfferne måle hvornår du er faldet i søvn (baseret på hvor meget du møffer rundt), hvorefter musikken automatisk bliver slukket? Nice!

App'en til Android er gratis og kan downloades i Android Market, men du skal slippe US$30 / DKK 156,77 for et par Bedphones.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies