Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Faldende tilfredshed ved iPhone-brugere - men stadigvæk størst

Faldende tilfredshed ved iPhone-brugere - men stadigvæk størst

Ny undersøgelse viser, at iPhone-brugerne har en faldende tilfredshed, men den er stadigvæk større end hos konkurrenterne.

Apples iPhone mister ifølge en ny undersøgelse opbakning blandt brugerne. Der har også senest været meget kritik af iPhone 4S i Danmark, da den klarede sig dårligst i en test med fejlopkald.

 - Denne operatør har flest fejlopkald

Og siden Tim Cook overtog topchef-stillingen efter Steve Jobs, så er bruger-tilfredsheden med iPhone faldet blandt brugerne, viser en ny amerikansk undersøgelse. Det skriver Computerworld.

iPhone er dog fortsat den telefon, som scorer flest point i målingen. Men bekymringen kommer ved, at Apple falder to point fra sidste år og er nu nede på 81 point, mens tilfredsheden med Samsungs produkter er steget med fem point siden sidste år – og nu oppe på 76 point.

Tilfredsheden med Motorola produkter er steget med fire point og nu oppe på 77 point, mens Nokia har hentet et point og er på 76 point ligesom Samsung.

Det seneste år er Apples forspring altså blevet halveret.

 - "Selv om iPhone 5 har solgt godt, har den ikke styrket Apples generelle kundetilfredshed. Og Samsungs forbedring er den største hidtil for en mobilproducent," lyder det fra ACSI i forbindelse med undersøgelsen.

Det er dog ikke kun Apple, som er faldet – også HTC og LG er faldet i år sammenlignet med sidste år.

Du kan finde hele undersøgelsen, som er baseret på besvarelser blandt 9.600 amerikanere i perioden januar til marts, her.

 
Læs også:
 - iOS 6 kundernes tilfredshed er faldende for første gang
 - iPhone – mest populær i ny undersøgelse

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies