Falsk rygte om iPhone 4 salgsdato

Skal man tro rygterne, så kommer iPhone 4 til Danmark onsdag den 28. juli 2010. Men dette er ikke nødvendigvis korrekt.

Falsk rygte om iPhone 4 salgsdato

Den spanske mobiloperatør Movistar har på Twitter skrevet, at de starter salget af iPhone 4 den 28. juli. Nyheden har det seneste døgn spredt sig over hele internettet – men problemet er, at Movistar efterfølgende har benægtet datoen.

 – “iPhone 4 kommer ikke den 28. juli”, siger en kommunikations-medarbejder i Telefónica, der ejer Movistar, til avisen El Mondo.

Rygtet har endda fået nogle danske medier til at sætte lighedstegn mellem den spanske, tilsyneladende falske nyhed, og en salgsstart af iPhone 4 i Danmark.

Årsagen skulle være, at Apple tidligere har oplyst, at iPhone 4 bliver lanceret i 18 lande, deriblandt Spanien og Danmark, i slutningen af juli.

Derfor konkluderer forskellige medier altså, at når Spanien starter 28. juli, så gør Danmark også. Men på basis af de oplysninger der foreligger, er dette ikke et faktum.

iPhone 4 kan allerede købes i USA, Frankring, Tyskland, Japan og England.

Mere om sagen

Fortællingen sluttede absolut ikke her. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 8/7/2010 kom den efterfølgende historie med artiklen om iPhone 4 nu med ny “feature”Klik her og læs den fulde artikel.. Se også seneste nyt om temaet ved at trykke her..