Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Falsk rygte om Nexus 3 fra HTC

Falsk rygte om Nexus 3 fra HTC

Et lækket billede af en prototype fra HTC på Nexus 3 har vist sig at være falsk.

Spekulationerne om en tredje version af en Google Nexus-mobil er mange, og både HTC og LG er i spil som mulige leverandørere af hardware til telefonen.

For nylig skrev vi historien om et billede af, hvad der muligvis var en tidlig version af HTCs bud på en Nexus 3. Billedet har dog vist sig at være falsk.

Det var sitet TechHog, der fik fingrene i billedet, og de er også de første til at melde, at fotoet ved nærmere eftersyn har vist sig at være fabrikeret i Photoshop.

Selvom man som medie sorterer godt ud i rygterne, og kun bringer de mest troværdige, er det desværre ingen garanti for, at der ikke er en masse falske rygter imellem - det er derfor det kun er rygter.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lowkey 06-06-2011 15:36:19

Det ville være nice med et nyt Android flagskib omkring jul eller lige efter nytår. Idéelt ville det være noget der satte en ny standard ligesom N1 gjorde det.
Ice Cream Sandwich, NFC og måske noget Tegra3 eller en ny Snapdragon.

0 0
06-06-2011 21:39:08

Med de rygter der har lydt omkring Tegra3, så lyder det som en ny N1.. Så må vi også håbe at de kan oppe sig lidt på kameraområdet.

0 0
06-06-2011 13:47:41

For det var ikke ligefrem det mest spændende design. Jeg håber, at hvem der end får lov til at lave en Nexus 3 laver noget lidt mere spændende og lækkert end hvad de fleste producenter af Android telefoner har gjort på det sidste.

0 0
Casper 06-06-2011 12:31:21

Synes nu heller ikke det er svært at se, at billedet er fake. Hvis man kigger på højre side af skærmen, er der tydelige streger ind over skærmen, og oppe midt på er der endda et hak ind den sorte del. Der udover synes jeg også bare billedet ser forkert ud, altså at der er noget underligt galt med det.
Men kunne være nice med noget nyt fra HTC igen, da deres nuværende modeller ikke lige falder i min smag :) Og er ved at få lidt spat af min Desire.. GIEF 2.3!!... i håb om at det fixer det.

0 0

Om brug af cookies