Fantastisk iPhone 5S reklame – “Misforstået”

En ung mand tilbringer juledagene med hovedet begravet i sin iPhone 5S, men ikke uden grund. Se den bevægende reklame her.

Fantastisk iPhone 5S reklame – “Misforstået”

Der dukker ofte reklamer fra telefon producenterne frem på nettet, nogle gange er de værd at se, andre gange ikke. Denne reklame for iPhone 5S hører i den grad til førstnævnte kategori.

Reklamen rammer i mine øjne plet, den er i tråd med juletiden, den er rørende og fokuserer på nogle af de styrker en iPhone 5S har som slow motion feature og videoredigering.

Videoen viser en ung mand som tilbringer juledagene med familien, men han virker hele tiden distanceret med hovedet dybt begravet i sin iPhone 5S, selv når han bygger snemand med sine unge fætre og kusiner.

Julemorgen finder man ud af hvorfor, han har optaget video af begivenhederne og med hele familien samlet omkring fjernsynet fremviser han filmen for dem alle der naturligvis er meget betagede.

Kilde: Boy Genius Report

Mere om iPhone

Her følger vi op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden fulgte op på historien. d. 21/12/2013 fulgte vi historien op med en artikel omkring temaet Falske iPhone “audioplayer” sælges via Den Blå AvisKlik her for fortsættelsen.. De sidste nyheder om emnet finder du her.