Får den næste iPhone 64 GB harddisk?

Får den næste iPhone 64 GB harddisk?

Nu ved jeg godt at de fleste tænker at det er lige på faldegrebet til at Tim Cook går på scenen hos Apple, og fremviser de(n) nye iPhone.

Men det nyeste rygte lyder nu engang lidt spændende: Kommer iPhone 5 med 16, 32 og hele 64 GB harddisk?

Men da Apple sætter stor fokus på deres nye iCloud system, så tvivler jeg på de 64 GB! Med iCloud bliver det nemlig muligt at gemme musik og billeder, og derfor frigiver det en del plads på iPhone.

En anden meget vigtig faktor er også, hvis nu Apple kommer med en iPhone 5 som har en højere opløsning på kameraet for billeder og video, så bliver behovet for en større harddisk et must.

Mit bud vil også være, at hvis Apple lancerer en 64 GB model, så kommer der formentlig også en 8 og 16 GB model til dem hvor behovet er mindre. Apple kunne meget vel springe over de nuværende 32 GB, som findes i iPhone 4.

Seneste nyt om temaet

Her finder du efterfølgende nyt og anvisning til de seneste nyheder om emnet. mobilsiden har bragt sagen videre. 30/9/2011 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med en vinkel omkring Større skærm og hurtigere internet i ny iPhoneKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Tjek også seneste nyt om temaet her.