Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Farvel til Bill hos Tele2

Farvel til Bill hos Tele2

Fremover vil Tele2s slogan om ”Small Bills” blive skiftet ud med mottoet ”Hvorfor betale mere”. Kvaliteten skal i højsædet, lyder forklaringen fra Tele2.

Indtil nu har det været Tele2s uovertrufne mål at overbevise potentielle kunder om, at telefoni ikke fås billigere. Men nu har teleselskabet besluttet, at ligge kursen om. Kunderne kan stadig forvente billig telefoni, men fremover vil der komme langt mere fokus på kvaliteten:

"Vi skal stadig være de billigste, men vi vil som selskab også afspejle forbrugernes forventninger om, at man hos Tele2 får god service og høj kvalitet," siger Thomas Nistrup, som er administrerende direktør i Tele2 Danmark.

Ændringerne i konceptet betyder et farvel til reklamerne med ”Small Bill”, der kæmper mod ”Big bill”. Som erstatning vil man lave reklamer, der bygger på Sloganet: ”Hvorfor betale mere”.

De røde og hvide farver, der er kendetegnende for Tele2 i dag, vil blive skiftet ud med gul og sort, som ifølge Tele2 direktøren symboliserer fart og høj aktivitet. Samtidig er udskiftningen i farverne et udtryk for, at der i fremtiden bliver en fælles europæisk identitet for hele koncernen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies