Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fedt koncept på iOS 5 Notifikations-Center!

Fedt koncept på iOS 5 Notifikations-Center!

En af de nye features der virkelig er velkommen i den nye iOS 5.0 version, er uden tvivl det smarte “Notifikations-system” der popper op øverst oppe på iPhone skærmen

En af de nye features der virkelig er velkommen i den nye iOS 5.0 version, er uden tvivl det smarte “notifikations-system” der popper op øverst oppe på iPhone skærmen, og som kan vises i hvilken som helst applikation hvor statusbaren er tilgængelig.

Ligesom med iPhone 5, så er der mange der har deres bud på hvordan virkeligheden skulle se ud… selvom Apple ikke er enige, så lad os forbrugere blot drømme om de muligheder iPhone kunne byde os.

Designeren Jan-Michael Cart viser her gennem hans YouTube video et alternativ…et rigtig godt!, til Apple Notifikations-Center. Flere af disse “fantasi” features er bestemt ikke uden evner!

Jan-Michael Cart skriver om hans koncept vs Apple’s:

Vedvarende Badge: iOS nuværende notifikations-system mangler en måde at advare brugeren om at der er ulæste indlæg i Notifikations Center. Den eneste måde at vide noget om disse meddelelser, er rent faktisk ved at åbne Notifikations-Center.

På nuværende tidspunkt viser den vedvarende badge det antal af ulæste meddelelser ved at vise en lille badge i statuslinjen. Det er hele systemet og kan ses, når statuslinjen er på skærmen…ellers ikke.

Widgets: Som mine andre iOS videoer, så viser denne her hvordan widgets sagtens kan integreres inde i Notifikations Center. Widgets kan gøre brug af den nye fingre gestures inde i Notifikations Center, så tager dig direkte til de pågældende applikationer, og links til mere information.

Sammenklappelig Meddelelser: Mange applikationer (især sociale netværk…f.eks Facebook, Twitter) foretager mange af de såkaldte PUSH-meddelelser. I stedet for at have dem alle vist på én gang, så kan notifikationerne nu kollapses for at gøre mere brug af iPhone skærmen.

Indgående opkald til notifikationer: Da vores iPhones gør så meget mere end blot at foretage telefonopkald, indgående telefonopkald, så er det muligt med dette koncept, at ikke længere afbryde det du er i gang med…f.eks et spil eller lignende. Når iPhone er i brug (og skærmen er ikke er gået i “dvale”), så kan indgående opkald nu vises som en standard meddelelse banner i toppen. Ved at tryk på meddelelsen så besvarer man opkaldet, mens ved blot at ignorere banneret så afvises opkaldet, og det går direkte til Voicemail.


Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

08-08-2011 11:47:39

Jeg må også indrømme at det virke lidt mærkeligt at vælge at skrive denne artikel ind på mobilsiden, som om det var dem der havde skrevet den. Sjovt nok er den selv samme artikel på iphonecafe.dk, de har simpelthen lavet den geniale copy/paste manøvre direkte fra en side der handler om iPhone. Den er åbenlyst ikke objektiv, og jeg måtte tage mig selv i at kigge i toppen af artikel for at se hvem der har skrevet det her, efter blot at have læst de første 10 linjer. "En af de nye features der virkelig er velkommen i den nye iOS 5.0" lol - featuren er ikke ny, den er tyvstjålet fra Android og google. Det er et under at google ikke har sagsøgt apple for det endnu. Men jeg forstår godt at de ikke gider at synke så lavt.


Why o why skriver i ikke i det mindste, at det er en artikel fra iphonecafe.dk, og så derefter linker til siden? Det er jo ikke engang jeres :s

0 0
Footiefan 08-08-2011 12:39:26

Der står jo heller ikke at den feature er ny, men at den er ny i iOS5...

0 0
08-08-2011 13:02:15

Prøv lige at læse det igen. Hvis du har ret, skal der stå "En af de features der virkelig er velkommen i det nye iOS 5.0"

0 0
Footiefan 08-08-2011 13:33:43

Kunne måske være skrevet anderledes, ja. Men læser det bare som en af de ting der er nye i det nye iOS (sammenlignet med forhold til iOS4)
Mon ikke de er klar over, at det ikke er en ny ting på mobiler anno 2011 ;-)

0 0
Casper 08-08-2011 11:00:18

Anders hvorfor besøger du mobilsiden hvis du kun har kritik ?

0 0
Anders 08-08-2011 08:57:21

Ufatteligt at mobilsiden gider at arbejde sammen med et medie som iphonecafe. iPhone indgår i navnet! Og så er det rimeligt nemt at vide at de ikke er objektive, og det klæder ikke en side som mobilsiden.

0 0
TF 08-08-2011 09:15:53

så kan man heller ikke bruge mobilsiden.dk til nået for når mobil indgår i navnet kan de da ikke være objektive om det emne og det er jo alt de skriver om ;)
nej seriøst kender du iphonecafe og hvorfor mener du ikke de kan være objektive om iphone ?

0 0
Jesper 08-08-2011 10:36:19

Hmmm, hvad er det for en producent, som har et navn, hvori "mobil" indgår?

Kan ikke lige se din sammenligning!

iPhonecafe lugter jo "lidt" af, at de har en præference for et bestemt produkt, gør det ikke?

0 0
TF 08-08-2011 11:11:08

og derfor kan de ikke være objektive ?
jeg siger ikke at jeg kender iphonecafe jeg syntes bare det virker lidt sjovt at sige de ikke kan være objektive udelukkende pga deres navn.
jeg har mange præferencer men jeg er da stadig objektiv og kritisk også overfor de produkter jeg foretrækker.

0 0
Anders 08-08-2011 16:21:25

Jeg syntes bare at det er rimeligt nemt at se at "iphonecafeen" selvfølgelig vil foretrække iPhone, og være mindre objektive, da de jo allerede har taget holdning i hvilken mobil der er den bedste.
Det gælder selvfølgelig visa versa, jeg vil have skrevet det samme hvis de havde fået "altomandroid" eller lignende til at anmelde den nyeste android mobil, man behøver jo ikke være ekspert for at regne ud hvordan sådan en anmeldelse ville spille ud :-)

0 0
TF 08-08-2011 17:19:54

jamen nu handler det her jo ikke om hvad der er bedst men bare om en i ios sammenhæng ny function, så det skulle jo ikke være nået problem hva tlf de syntes bedst om.

0 0

Om brug af cookies