Fejl i Apples iMessage – mister du beskeder?

Skifter du mobil kan du risikere at gå glip af SMS'er hvis du tidligere har anvendt iMessage.

Fejl i Apples iMessage – mister du beskeder?

Med iOS 5 gav Apple os iMessage-systemet, der gør det muligt at sende sms- og mms-beskeder til andre iOS-brugere uden at skulle betale teleselskaberne for det.

Men der er et problem. Der er nemlig fundet en fejl i iMessage, der gør, at du kan gå glip af beskeder, skriver TechCrunch.

Hvis du skifter din iPhone ud med en Android-telefon, og glemmer at slå iMessage fra på iPhone, kan du ikke modtage sms-beskeder fra de mennesker, du tidligere brugte iMessage sammen med. De bliver fortsat forsøgt sendt til din iPhone.

Apples forum diskuterer tidligere iPhone-ejere allerede problemet, og her har en bruger fundet en løsning, der kan bruges, hvis man er kommet af med sin iPhone uden at deaktivere iMessage.

1. Gå ind på siden: https://supportprofile.apple.com/MySupportProfile.do og log ind med dit Apple ID (som bruges i iTunes).

 

2. Klik på “Edit products”.

3. Klik på “X” ved siden af den iPhone/iPad/iPod Touch, du vil fjerne.

4. Klik “Unregister”

Som et alternativ kan du også bede dine venner om at sende dig almindelige sms’er i stedet for iMessages. De skal bare klikke og holde på den blå iMessage-taleboble og vælge “gensend som sms”.

Har du stadig din iPhone, kan du blot gå ind i Indstillinger – iMessage og slå funktionen fra.

Læs også:
Det koster iMessage at bruge
Test: iPhone 4S – en bedre iPhone

Seneste nyt

Siden vi bragte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. Allerede d. 5/1/2012 gik redaktionen videre med en historie med fokus på Danskernes foretrukne smartphone er…Klik her og læs historien.. Sidste ord er ikke skrevet. Se de seneste nyheder her.