Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fejl i facebook til iPhone

Fejl i facebook til iPhone

Facebook er en af de mest populære applikationer til iPhone og iPod Touch, nu er der kommet en ny opdatering. Denne har dog budt på lidt problemer.

Den nye Facebook 3.1.1 byder på tre nye funktioner, som er interessante og brugbare for brugerne. Man kan blandt andet synkronisere oplysninger omkring Facebook-venner med telefonbogen i telefonen. Dette betyder, at man kan få mailadresser, telefonnumre samt benytte de kontaktbilleder der bruges på Facebook.

Ligesom den nyeste opdatering også endelig understøtter for push-notifikationer, så nu kan du blive opdateret hver gang du modtager en notifikation på Facebook. Man kan selv vise hvilke notifikationer, man ønsker at få vist.

Muligheden for at vælge mellem nyhedsvisning og live-visning i oversigten fra Facebook-vennerne, er nu også tilgængelig på de mobileenheder.

Den nye opdatering løb dog ind i et stormvejr først på ugen, da der var en fejl i softwaren på Facebook, som resulterede i massevis af iPhones ikke kunne benytte Facebook applikationen og måtte genstartes. Denne fejl er nu rettet, og applikationen skulle atter fungerer perfekt.

Læs også
:
 - Følg os på Facebook og Twitter

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies