Fem apps til brug i bilen

Her er fem applikationer til bilisten eller pendleren.

Fem apps til brug i bilen

Disse apps til Android og iPhone kan hjælpe dig uanset, om du sætter dig ud i bilen eller kører med offentlige transportmidler.

Smid gerne dine egne yndlings-apps til rejse nedenfor.

Tjekbenzin
Benzinpriserne er ved at nå svimlende højder, så det er med at spare, hvor man kan. Denne brugerdrevne app leder dig til de billigste benzinpriser i Danmark. 

Gratis, Android og iPhone

Rejseplanen
En uundværlig app for alle, der skal rejse med det offentlige transport- system i Danmark. Rejseplanen er en app-version af det kendte site rejseplanen.dk.

Gratis, Android og iPhone

Augmented Driving
Futuristisk kørehjælp, der bruger GPS, kompas og kamera til at lægge et AR-lag – inklusive advarsler om andre biler, hastighedsgrænser og kørebaner over vejen.

18 kr., iPhone

DSB Billet
Er du træt af at stå i kø for at købe en billet til dit DSB-tog eller kæmpe med besværlige automater? DSB billet er gratis og lader dig købe togbilletter og få billetten leveret direkte i app?en.

Gratis, iPhone og Android

Quick-Tunes
Hvis du kører og vil skifte nummer eller pause en sang på din iPod uden at køre af vejen, så download Quick-Tunes. Den forvandler kontrolknapperne til store knapper, du bør kunne ramme.

Pris: 12 kr., iPhone

Sidste nye om historien

Næste interessante artikel i sagen. mobilsiden fulgte op på sagen. 16/5/2011 kom der nyt i sagen med fortællingen Samsung Galaxy S II – den fedeste Android-mobil (kæmpe mobiltest) – Historien finder du her. Seneste nyt om temaet finder her.