Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fem apps til skiferien

Fem apps til skiferien

Skal du på skiferie så tjek her.

Til alle skibumser har vi samlet fem gode apps til skiferien, så du kan finde det rigtige skisportssted fra din mobil og naturligvis stedet, der har sne!

Har du en favoritapp til ski, som vi ikke har nævnt, så del gerne dit guldkorn med os i kommentarfeltet forneden.Skiferie.dk

iPhone - Gratis

Står vinteren på brædder under fødderne? Så giver denne app dig et overblik over Europas mest populære skiområder, pistkort og priser på leje af hytter.Sikker på ski
iPhone/Android - gratis

Danmarks Skiforbund og SOS har udviklet denne app, så du kender sikkerhedsreglerne på ski og kan få vejrinformationer, tips og råd, hvis uheldet er ude.
SkiersApp
Windows Phone -  13 kr.


Med SkiersApp på din Windows Phone kan du samle informationer om din skitur, såsom hastighed og maks-hastighed, højde, kortvisning, skikamera m.m.
Skiinfo
Ovi/Android/iPhone/ -  gratis


Se 1.500 skisportssteder i Europa, og uanset hvilket af dem, du er på, kan du få vigtige vejrinformationer, åbne skilifte og andre praktiske ting.

 

 

Snow & Ski Report by REIiPhone/Android - gratis

En gennemført ski-app, der leverer et utal af skirelevante oplysninger, såsom push-beskeder, hvor der er ny sne, hvilke pister der er åbne, sociale funktioner og meget andet.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Frank 04-01-2012 12:07:13

Hvis i skal til østrig og har android, er Iski austria et godt valg. Der får man oplysninger om vejer, lifte/pister der er åben og en masse andre gode oplysninger. Iski traker er dog kun på tysk men tændes og når dagen er omme kan totale km op og ned se samt spores på kort. Derudover kan gennemsnitshastigheden ses og max hastighed.

god tur ;-)

0 0

Om brug af cookies