Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fem fede gadgets til fars dag

Fem fede gadgets til fars dag

Her er fem fede hårde pakker som kan vække glæde, når det på søndag bliver fædrenes dag.

Når det på søndag den 5. juni er fædrenes dag, er elektronik ofte velset som en fars gave. Knitrende hårde pakker slår som regel bløde pakker.

Mobilsiden.dk samler derfor gode bud på gadgets, smartphones og tilbehør som kan vække glæde hos enhver gadgetglad far.

Google Chromecast 2

Den fylder ikke meget mere en espresso-kop, men giver hjemmet nye smart-funktioner, med trådløs streaming af video, film og lyd til stue-alteret. Du kan også spejle din Android mobil til TV’et og på den vis få spil, fotos eller præsentationer blæst op uden behov for kabler eller andet udstyr.

Det hele streames igennem hjemmets WiFi-forbindelse og styres fra en app til iOS eller Android. Chromecast 2 koster 320 kroner.

Læs hele testen her: Anmeldelse af Google Chromecast 2 [TEST]

Sony Smartwatch 3

Sony Smartwatch 3 er et af markedets mest sportsprægede smart-ure du kan få. Der er både GPS og WiFi ombord så der kan holdes styr på træning, fitness og notifikationer uden behov for at have mobilen med på løbe- eller cykelturen.

Det særlige transflective display er let at tyde både indendørs og udendørs og med Android Wear som styresystem er den altid opdateret med Googles nyeste features. Til sidst sikrere et stort batteri en lang driftstid, mens en micro-USB gør opladning til en formsag.

Sony smartwatch er faldet en del i pris siden lanceringen. En dagspris på lige over et tusinde kroner gør den derfor til et glimrende køb til aktive fædre.

Læs også: Sony Smartwatch 3 SWR50 - Aktivt og vågent smart-ur [TEST]

Foto: jbl

JBL Synchros Reflect BT

Hvad med et give din far noget trådløs frihed til fædrenes dag? JBL Synchros Reflect er her et god bud, for den forener både glimrende lydkvalitet, god driftstid og komfortabelt design i en praktisk trådløs pakke.

Designet er enkelt og gemmer på gode headset funktioner, mens en subtil refleksstribe langs kablet gør det også nemmere at blive set under løbe- eller cykelturen.

Seneste pris på lige under 500 kroner sikrer samtidig fuld valuta for pengene.

Læs anmeldelsen: JBL Synchros Reflect BT - Sprød lyd og trådløs frihed [TEST]

Sony SRS-X77

Musik i ørene er godt, men musik i hele stuen, kontoret eller sommerhuset er bedre. Og her er Sonys SRS-X77 svær at slå.

Den minimalistiske trådløse højtaler rummer på et væld af anvendelsesmuligheder. Den kan fungere selvstændigt med sit eget batteri, som endda kan oplade din smartphone eller musikafspiller.

SRS-X77 kan samtidig indgå i et større multirums-setup via både AirPlay, Google Cast og DLNA.

Med en pris omkring 1.600 kroner er X77 altså både designlækker og prisstærk.

Læs testen: Sony SRS-X77 - Lækker lydkasse med formidabel finish [TEST]

LG Nexus 5X

En af markedet bedste mobilkøb i dag er også velegnet til familiefaren.

Designet er funktionelt og både funktioner og features er med helt fremme, selvom startprisen nu befinder sig under to tusinde kroner.

Kameraet er stærkt, ydelsen er i top og Googles Nexus-support gør, at telefonen altid er opdateret.

Læs testen: LG Nexus 5X - Alt det gode fra Google og LG [TEST]

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies