Fem grunde til at bruge Google Chrome til iOS

Google Chrome er fornyeligt blevet frigivet til iOS, her er fem grunde til at bruge den i stedet for Safari.

Fem grunde til at bruge Google Chrome til iOS

Google Chrome til iOS blev frigivet i forbindelse med Google i/O 2012, hvor mange andre applikationer blev opdateret og frigivet på tværs af platforme.

– Google er i gang med stor opdateringsrunde

Google Chrome tilføjer dog en række nye features og optimeringer til iOS, så er du i tvivl om hvorfor du skal bruge Chrome til iOS, så har Comon.dk fundet fem gode grunde frem, som du kan se herunder.

Inden du får de fem gode grunde, er der dog et par ulemper ved Chrome til iOS.

Hvis du forventer den er hurtigere en Safari, så nej. Apple tillader ikke at Google bruger sin egen Chrome browser motor, hvilket betyder at motoren i Chrome til iOS er den samme som i Safari browseren.

– Google Chrome til iPhone og iPad – hent den nu

Derudover kan du ikke gøre Chrome til Standard browseren, da Apple heller ikke tillader dette, det vil altid være Safari der er din standard browser.

1.
Bruger du Google Chrome på flere platforme, er det muligt at synkronisere dine informationer på tværs heraf.

Ved at bruge den samme Google konto på alle de enheder hvor du bruger Chrome, kan du synkronisere dine indstillinger og bogmærker.

Desuden er der mulighed for at forlade computeren, og fortsætte din browser oplevelse hvor du forlod den, bare på din iPad eller iPhone. Chrome synkronisere nemlig også dine åbne tabs.

2.
Inkognito browsing er også muligt i Chrome, dermed kan du browse uden at de steder og informationer du besøger eller finder kan blive sporet, altså browser man uden at efterlade spor.

Safari kan det samme, dog er det ikke muligt at slå det til og fra, på samme lette måde som i Chrome.

3.
Med Chrome er der en nem måde at komme til at se den besøgte hjemmeside i sin fulde, ”desktop”-version. Hvilket nogen helst vil se en hjemmeside i, frem for mobilversionen.

Det har Chrome gjort nem at komme til, ved at klikke på indstillingsikonet, og vælge ”anmod om desktopversion”.

4.
I Chrome kan du også bruge din stemme, bare tryk på mikrofon ikonet, og du kan lave en browser søgning, dog virker denne ikke på dansk, ligesom alle andre stemme tjenester.

5.
Smart-touch funktioner er udviklet med henblik på bedre og hurtigere navigering, hvilket Google også har tænkt over i Chrome.

Har du derfor flere vinduer åbne, kan du let bladre imellem disse ved at trække fingeren fra kant af skærmen, mod den anden kant.

Eksempelvis kan du placere fingeren yderst til højre på din skærm, og trække den ind mod midten, derved frembringer du et af dine andre åbne vinduer.