Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fem nye mobiler fra Samsung

Fem nye mobiler fra Samsung

I denne uge lancerer Samsung hele fem nye mobiltelefoner, som blandt andet byder på 3G, megapixel kamera og Mp3. Du kan glæde dig til at se de nye modeller, som alle finder vej til det europæiske mobilmarked.

Når det gælder design, er der noget for enhver i Samsungs fem nye modeller. De er nemlig meget forskellige af udseende. To af modellerne er med klap, mens to andre er slider-mobiler. Den sidste model er en såkaldt bar telefon med et yderst særpræget design.

Også på funktionssiden adskiller mobilerne sig fra hinanden, selvom der er enkelte fællestræk. For eksempel indeholder alle fem mobiler 1,3 megapixel kameraer, ligesom det er muligt at lave videosekvenser med telefonerne. Desuden er de fem nye udstyret med en hovedskærm med 262.000 farver, ligesom Mp3-afspilleren er en fast bestanddel.

Også telefonernes tilkoblingsmuligheder er ens: Bluetooth er standard på alle telefonerne, mens fire ud af fem også har USB.

Samsung Z510
Samsung Z510

Z510 – har man set den før?

Med denne første af de fem mobiler fra Samsung, kan der vist ikke herske nogen tvivl om, hvem der har været inspirationskilde til designet. Z510 ligner til forveksling Motorolas flagskib RAZR V3 Black, som har taget danskerne – inklusiv redaktionen på Mobilsiden.dk – med storm.

Bortset fra navnet og enkelte små detaljer er det næsten ikke til at se forskel på RAZR og Z510 fra Samsung. Dette til trods for at Z510 efter sigende skulle være en millimeter mindre i højde, længe og bredde end RAZR og veje tre gram mere.

Så alle RAZR elskere: Her har vi et spændende alternativ fra Samsung, som funktionsmæssigt godt kan hamle op med originalen.

Z510 er en 3G-telefon, hvilket betyder mulighed for hurtig download og videotelefoni. Mobilen har en intern hukommelse på 138 MB til sange, billeder og lignende. Til gengæld er der ikke mulighed for at udvide med et eksternt hukommelseskort.


Samsung Z540
Samsung Z540

Z540 – Luksusudgaven af Z510

Z540 kan siges at være en luksusudgave af Z510. Modellerne adskiller sig designmæssigt en smule fra hinanden, idet Z540 har et lidt slankere udtryk.

Den vigtigste forskel på de to modeller er skærmen, som med en opløsning på 240 x 320 pixels på den inderste skærm og 128 x 128 på den yderste, er noget skarpere på Z540.

Kameraet på 1,3 megapixel har 4 x digital zoom. Hukommelsen på hele 150 MB er den største på de fem mobiler og skulle derfor give rigelig plads til at lagre billeder, videoklip og andet spændende.

Samsung D800
Samsung D800

D800 – Sikker slider

D800 er en af de nye slidermodeller fra Samsung.

D800 er forsøg fra Samsungs side på at udvikle D500, som blev en kæmpe succes i hele Europa.

Designmæssigt har D800 da også lighedstræk med D500, selvom den nye model virker mere kompakt end forgængeren.

Modellen, som måske går hen og bliver et af Samsungs nye, store flagskib, har EDGE, hvilket giver mulighed for at surfe på nettet med en hurtig hastighed.

Af mangler hos D800 kan umiddelbart nævnes USB. Til gengæld har mobilen bluetooth og 80 MB intern hukommelse.

En ny og spænende funktion, som findes i D800, er stemmegenkendelse, som gør det mindre attraktivt for andre at stjæle eller snage i din mobil. Hvis du slår stemmelåsen til, kan andre nemlig ikke bruge din mobil, med mindre du giver dem tilladelse til det.

Samsung D820
Samsung D820

D820 – Samsungs nye musikmobil

Designmæssigt er der ikke stor forskel på D800 og D820. Hun enkelte millimeter og gram adskiller de to mobiler.

Også D820 indeholder stemmegenkendelse. Men modellen adskiller sig fra D800 ved at give mulighed for at vise sine billeder direkte på fjernsynet.

D820 er endvidere den af de fem mobiler, som bedst kan karakteriseres som en rigtig musikmobil. Alle fem mobiler har som sagt musikafspiller, men D820 byder på 73 MB intern hukommelse og har, som den eneste af de fem, mulighed for at udvide hukommelsen.

Sidst men ikke mindst bør det nævnes, at modellen har stereo højtalere, og EDGE. Og så er den en såkaldt firebåndstelefon. Det betyder, at man kan bruge den på alle GSM-net i verden.

Samsung P300
Samsung P300

P300 – Den mobile lommeregner

Mens de fire forrige modeller er sikre satsninger, som helt sikkert vil falde i europæernes smag, er det mere tvivlsomt med P300, som er Samsungs største sats i denne omgang.

Denne specielle mobil har et spøjst, fladt design, som er stilet og moderne på samme tid. Det bliver spændende at se denne model i virkeligheden.

Samsung har givet den lommeregner-lignende mobil dæknavnet ”The Card”. Den skulle efter sigende kunne udregne meget komplicerede regnestykker.

Kilde: Samsung, Amobil.no, Mobile Review

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies