Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fem ud af seks mp3-klager er over iPod

Fem ud af seks mp3-klager er over iPod

Apples iPods topper listen over klager hos forbrugerklagenævnet. iPods er indblandet i 5 ud af 6 klagesager om mp3-afspillere.

Apples iPods er indblandet i langt de fleste klagesager om mp3-afspillere. Hver gang forbrugerklagenævnet får en klage om en mp3-afspiller af et andet mærke, modtager de 5 klager over iPods. Lige nu behandles 41 klager over iPods.

Fejlene, som klages over, findes overalt i afspilleren. Typisk er det batterier med alt for kort levetid, problemer med harddisken eller problemer med at få musikken ud i stereo, skriver Politiken.

Men desværre må forbrugeren ofte gå forgæves med deres klager. Efter et halvt år er det nemlig forbrugeren selv, der skal kunne bevise, at fejlen var der, da produktet blev købt. Og mange fejl kan selv for klagenævnets sagkyndige være meget svære at finde. Samtidigt kan det være svært at afgøre, om fejlen er en fabrikationsfejl eller en fejl, som skyldes forbrugerens uhensigtsmæssige brug. Er iPoden bulet og ridset, kan man godt skyde en hvid pil efter at få noget ud af sin klagesag.

En årsag, til at iPods er så hårdt repræsenteret på listen over mp3-afspillere, kan desuden være, at iPods hører til i den dyre ende af prislejet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

JB 11-10-2007 18:03:32

Næ jeg syntes også at det er en lidt mystisk artikel...
Dels fordi man vælger at lave artiklen uden at komme ind på oplysningerne omkring markedsandele. Det tyder på en noget subjektiv kritik af Apple.
Og dels pga. det faktum at nyheden overhovedet er lagt på - jeg troede det her var en side om mobiltelefoner?

0 0
Peter321 11-10-2007 13:04:47

At 5 ud af 6 klager over MP3 afspillere er om iPods har intet at gøre med at iPod'en er dårligere eller dyrere end andre afspillere.

iPod'en har en markedsandel på omkring 70-80% inden for det marked - hvilket svarer nogenlunde til at 5 ud af 6 solgte MP3 afspillere er iPods

Ergo er klageantallet blot et resultat af markedsandelen.

Ikke meget nyhed der!

0 0

Om brug af cookies