Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Feng Shui på din mobiltelefon

Feng Shui på din mobiltelefon

Motorola har en Feng Shui mobiltelefon på tegnebrættet, der måske kan give råd om boligindretning,

Motorola har en Feng Shui mobiltelefon på tegnebrættet, der måske kan give råd om boligindretning.
Motorola har en Feng Shui mobiltelefon på tegnebrættet, der måske kan give råd om boligindretning.

Den 20. april ansøgte Motorola om patent på "En metode og apparat, der kan evaluere lokationer baseret på Feng Shui principper".

Ansøgningen beskriver en telefon eller PDA med indbygget kamera, ekstra sensorer og noget smart software, der er istand til at vurdere omgivelserne ud fra Feng Shui principperne.

Blandet andet vil telefonen have en tre-dimensionel sensor, der kan måle det elektromagnetiske felt og dermed finde kompasretninger. Det medfølgende kamera vurderer omgivelsernes farve mæthed, orden og balance, mens den indbyggede mikrofon vurderer støjnivauet.

Desuden vil den indbyggede GPS-modtager registrere præcis, hvor huset ligger og sammenligne koordinaterne med en global database for at beregne, hvor tæt huset ligger på for eksempel lufthavne, store fabrikker eller lossepladser.

Hvis brugeren ønsker en fuldstændig analyse af omgivelserne, skal han blot blot tage et par billeder. Så klarer telefonen resten.

Efter nogle få sekunder vil telefonen give dig et numerisk resultat, der afspejler en negativ, neutral eller positiv Chi-værdi. Desuden kan telefonen fortælle brugeren, hvad der bør ændres på i indretningen, og i ekstreme tilfælde helt råde brugeren til at flytte.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies