Festivalgæster klager over Telenor

SMUKFEST: Der har været fest og glade dage i skoven ved Skanderborg Festivalen, men Telenors mobildækning har dog slået skår i glæden.

Festivalgæster klager over Telenor

Vi mødes om 10 min ved øl-boden”.

Den slags beskeder er der mange af, når 50.000 mennesker er samlet i bøgeskoven ved Skanderborg den første weekend i august.

Men når mobildækningen ikke rækker, er det svært at finde hinanden, og det sætter en kæp i hjulet på festivalglæden.

Det kræver en del af teleselskaberne, at sikre kunderne dækning på hele festivalområdet, og noget tyder på, at Telenor haft store udfordringer under årets Skanderborg Festival.

Dækningsløse boldbaner

Mobilsiden.dk har været i kontakt med en lang række festivalgæster, og især på campingområdet meldes om problemer med at opnå dækning for Telenors kunder. Men de Telenor-kunder, at Mobilsiden.dk har talt med, fortæller også om problemer på selve festivalområdet.

Mathias Madsen er én af de festival-gæster, der har problemer med dækningen. Hans lejr ligger i Sølund, men han oplever problemer over hele pladsen.

 -”Det er tit svært at foretage opkald og sende SMS’er, men at bruge nettet på mobilen kan jeg lige så godt glemme, det er simpelthen umuligt,” fortæller den ellers glade festivalgæst.

Og især når man er på festival er det essentielt, at man kan holde kontakt med vennerne.

-”Jeg har for eksempel oplevet at blive væk fra mine venner, og ikke kunne finde dem igen, fordi jeg ikke kunne få kontakt til min mobil,” siger Mathias Madsen.

Efter Mobilsiden.dk’s erfaring er det især Telenor, som gæsterne oplever problemer med.

Telenor: Ingen problemer

Teleselskabet Telenor har dog umiddelbart ikke registreret, at der skulle være ekstraordinære problemer.

-”Det er klart, at man under en festival i skoven vil opleve flere problemer med forbindelsen end ellers. Man kan aldrig lave lige så god dækning her, som vi har andre steder under normale omstændigheder,” siger radiotekniker Rolf Hermannsen fra Telenor.

Telenor har under Skanderborg Festivalen to ekstra master placeret i bøgeskoven.

Er du på Skanderborg og har oplevet problemer med dækningen, må du gerne skrive en kommentar herunder, eller sende en mail på nyheder@mobilsiden.dk

Læs også:
 – Dækning til 50.000 – sådan gør teleselskaberne det

Seneste nyt om Telenor

Sagens videre forløb om emnet. mobilsiden gik videre med sagen. 29/7/2010 gik vi videre og publicerede en artikel der stillede skarpt på Kun 150 iPhone 4 til salg hos Telenor (opdateret) – Den næste artikel om emnet finder du her. De seneste nyheder om temaet kan du læse her.