Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fiaskoprodukt fra Telia lanceres i Sverige

Fiaskoprodukt fra Telia lanceres i Sverige

Home Free, hvis succes i Danmark er begrænset, skal nu afprøves på det svenske marked.

<strong>Fakta</strong>: Home Free kombinerer via UMA-standarden mobilen og bredbåndsforbindelsen. En mobiltelefon med UMA, vil være i stand til at koble sig på netforbindelsen i hjemmet. Gevinsten er billigere samtaler. Kun få telefoner fra Nokia, Samsung og Motorola understøtter UMA.
Fakta: Home Free kombinerer via UMA-standarden mobilen og bredbåndsforbindelsen. En mobiltelefon med UMA, vil være i stand til at koble sig på netforbindelsen i hjemmet. Gevinsten er billigere samtaler. Kun få telefoner fra Nokia, Samsung og Motorola understøtter UMA.

Det usuccesfulde Telia-produkt Home Free, skal nu afprøves på det svenske marked, skriver Børsen.

Produktet blev lanceret for et år siden i Danmark, men succesen er til og overse. Telia vil ikke ud med salgstal, men fortæller dog at salget af Home Free er faldet betydeligt, efter nyhedens interesse har lagt sig.

Teleanalytiker John Strand, kalder Home Free "en død sild". Det er desuden meget komplekst, at sætte kunderne ind i produktet, som efterfølgende kræver meget support fra kundeservice.

Det er Telia i Danmark, der udlåner hele teknikken til Home Free i Sverige.

Læs også: Mobilen, fastnet og bredbånd smelter sammen

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mobilsiden.dk 17-09-2007 16:26:46

Mobilsiden.dk har i dag modtaget nedenstående reaktion fra Telia, der ikke mener Børsens artikel var helt præcis, i forhold til virkeligheden.

Telia oplyser at...

- Salget af Home Free går godt, og det netop er derfor, at Telia i Sverige nu lancerer Home Free
- Telia i Danmark udlåner ikke teknikken til Sverige. Løsningerne er blot baseret på samme tekniske setup, hvilket vil sige, at de samme mobiler, adapter, etc. benyttes.

0 0

Om brug af cookies