Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   FiLIP - et smartwatch til børnene

FiLIP - et smartwatch til børnene

Både Samsung og Sony har hver deres smartwatch, men nu er et nyt også klart - dette skal overvåge dine børn.

FiLIP er et nyt smartwatch til børn, men for de voksne, for det giver nemlig forældrene muligheden for altid at holde øje med, hvor ungerne befinder sig. Det skriver dr.dk.

 - Børn overvåges af forældre via mobilen

Et nyt smartwatch til børn er designet til, at give bekymrede forældre muligheden for altid at holde øje med, hvor deres børn er henne. Via en applikation, til enten iPhone eller Android, kan forældrenes telefon forbindes med uret. Derefter kan de altid se den geografiske placering på et kort.

Forældrene kan også sætte særlige zoner op, eksempelvis omkring huset, og forlader børnene denne zone, så modtager forældrene en advarsel på mobiltelefonen. Zonerne kan også benyttes omvendt, så der modtages besked når børnene når frem til en bestemt zone - hvilket kunne være skole eller skolefritidsordning.

Uret er dog ikke kun til overvågning, da forældre og børn også kan ringe til hinanden. Dog er det ikke, som en almindelig telefon, da der kun kan ringes til fem udvalgte voksne. Forældrene kan også sende tekstbeskeder til børnenes ur, som dog ikke kan svare.

Bag FiLIP står det amerikanske teleselskab AT&T, samt Filip Technologies. Det er endnu uvist om uret kommer på det danske marked.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies