Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Final Fantasy VI er kommet i mobilversion

Final Fantasy VI er kommet i mobilversion

Fans af kultspillet Final Fantasy kan nu købe 1994 udgaven til deres mobil

Det virker måske lidt underligt, at man i 2014 lancerer et spil fra 1994. Men det er lige præcis hvad Square Enix har gjort. Dermed fortsætter firmaet hvor de slap, da de sidste år udgav Final Fantasy V.

Det er i hvert fald hvad man burde konkludere, efter at man nu er nået til nummer 6 i serien på den mobile platform. Final Fantasy VI udkom nemlig i 1994, og 2014 udgaven ligner originalen næsten på en prik.

Og selvom spillet knapt nok har ramt gaden, så har de første anmeldelser allerede ramt nettet. Og som forventet er det lidt en blandet landhandel. Hardcore og retrospil fans er dog begejstrede, mens andre ikke rigtig kan forholde sig til det 20 år gamle grafiske udtryk.

Og de fleste kan da også hurtigt blive enige om, at hvis man er til RPG games, så er Final Fantasy sagen, mens andre bare kigger undrende på de mærkelige universer.

I serien er man efterhånden nået op på 14 spil, hvor det seneste grafiske udtryk ser sådan ud:

Final Fantasy kan købes for kr. 105,- på Google Play Store lige her. IOS udgaven er ikke klar endnu, men skulle også være lige på trapperne.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 16-01-2014 13:10:48

105 kr for det bras, det er næsten tragi-komisk. Square Enix er helt ude i hampen for tiden, det er bare social gaming og gamle relanceringer. De er endda ved at køre Hitman af sporet.

0 0

Om brug af cookies