Find boliger i Danmark på din mobil

App Tip: En ny applikation samlet boligoverblikket i Danmark.

Find boliger i Danmark på din mobil

Hvis du er på udkig efter en ny bolig her i Danmark, så kan du benytte “Find bolig med Estate”-applikationen, som giver dig alle boliger til salg i Danmark.

Du kan søge ud fra lokation eller efter bestemte byer, postnumre, kommuner eller veje. Se de vigtigste fakta og et billede af boligen.

På boliger til salg hos Estate kan du direkte i applikationen se flere billeder og plantegning af boligen. Du kan nemt komme direkte til ejendomsmæglerens egen præsentation af boligen på internettet. Du kan gemme dine søgninger, så du nemt kan finde dem frem igen.

Du kan også gemme enkelte boliger som favoritter eller dele dem med andre på mail, Facebook eller Twitter. Beregn funktionen giver dig mulighed for at regne ydelser på de mest anvendte typer realkreditlån.

Under de generelle indstillinger for enheden er det muligt at ændre enkelte standardværdier. Ved lokationssøgning kan standardafstand vælges (standard er 1 km) og det er muligt at vælge altid at starte applikationen med en lokationssøgning.

Det er også muligt at indstille kortfunktion, så der altid hentes nye data ved zoom og navigation. Når indstillingen er slået fra (standard) bruges opdater ikonet nederst til højre på kortet til at hente nye data.

Boligdata til app’en leveres af Boligsiden A/S, som indsamler data fra DanBolig a/s, Danske Selvstændige Ejendomsmæglere, EDC, Estate, home a/s, Nybolig og RealMæglerne.

Estate samarbejder med Nykredit, Totalkredit og Gjensidige Forsikring om finansielle ydelser.

Estate-applikationen findes til iPhone og Android