Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Find danske apps til Windows Phone

Find danske apps til Windows Phone

Windows Phone platformen vokser hurtigt – se hvordan du finder de danske applikationer i Windows Phone Store.

Windows Phone har fremgang - både når man ser på antallet af solgte telefoner og antallet af applikationer. Selvom Windows Phone platformen endnu ikke er ligeså moden som iOS eller Android platformene, så findes der allerede nu mange gode applikationer.

Der findes på nuværende tidspunkt et rimeligt udvalg af danske applikationer til Windows Phone, men de kan være svære at finde på Windows Phone Store. Så hvordan finder man de danske applikationer?

Løsningen er applikationen Markedsplads. Med Markedsplads applikationen finder man let de alle dansksprogede og danskudviklede applikationer i deres respektive kategorier på Windows Phone Store.

I applikationen kan man også se statistik over antallet af danske applikationer. I skrivende stund er der ifølge applikationen Markedsplads i alt 991 danske applikationer, hvoraf 572 er dansksprogede.

Hent applikationen Markedsplads her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper Friis 26-09-2012 19:42:33

Nogen der ved om man kan få medicin.dk, handelsbanken og synsinfo apperne på windowsfon? Vil gerne have en win8 fon. Men må bare erkende at jeg har lært(skiftede min iphone 3gs ud med nokia N9) at tilgængeligheden af app's er vigtig for mig.

Mangler desværre at se "til iphone, android OG Windowsphone" når der reklameres for en app. Det holder mig lidt tilbage.

Det irritere mig lidt. Har samsung galaxy s3 nu. Men er ik helt tilfreds med android, selvom det er en fed tlf. Og windowsphone frister.

0 0
Johnny K. Olesen 26-09-2012 20:06:30

Hej Jesper Friis

Du kan søge efter applikationer i den danske Windows Phone Store, som findes her: http://www.windowsphone.com/da-dk/store

Handelsbanken er i hvertfald på Svensk: http://www.windowsphone.com/da-dk/store/app/handelsbanken/dc2a9177-a790-4916-a530-ddf03dfa7bfc

De andre applikationer har jeg ikke fundet - men du kunne kontakte virksomhederne og bede om en Windows Phone app.

0 0
Mathias 26-09-2012 11:40:28

Nogen der ved noget om hvilke apps der er begrænset til det danske marked? Kan fx godt få danskebank hvis man har en amerikansk bruger?

Jeg spørger siden min ældgamle hotmail account tilsyneladende betragtes som amerikansk og ikke kan ændres, men jeg ville dog gerne undgå at skulle lave en ny konto bare for telefonen.

0 0
Morten 26-09-2012 13:54:21

Har selv US konto... danskebank virker på det, TDC Play ikke virker.... men Xbox music pass koster ca. 64 kr for 15 mio sange og så skal man ikke bruge en app, men musik hub'en, meget hurtigere og smartere.

0 0

Om brug af cookies