Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Find dine venner på Roskilde Festival med appen Crowdsearch

Find dine venner på Roskilde Festival med appen Crowdsearch

Med den nu opdaterede og forbedrede app Crowdsearch fra teleselskabet 3 kan du lynhurtigt finde dine venner på Roskilde Festival.

Roskilde Festival skydes snart i gang, hvor 130.000 festivalgæster samles til en uges musik og fest. I det store mylder af mennesker kan du lynhurtigt miste dine venner af syne, og det er her, at 3s app ’Crowdsearch’ kommer dig til undsætning.

Appen blev lanceret forud for sidste års Roskilde Festival, hvor den blev downloadet 33.000 gange fra Apples App Store. 3 gør nu appen klar til dette års festival med en ny opdatering, der forbedrer den på en række punkter.

Læs også: Find dine venner på Roskilde Festival med ny app fra 3

Konceptet er fortsat det samme, hvor appen er baseret omkring de samme to funktioner som sidst. Først og fremmest kan du se et interaktivt kort over Roskilde Festival med musikprogrammet, så du nemt kan orientere dig over pladsområdet og hvilke kunstnere, der spiller hvornår.

Den anden funktion giver dig muligheden for at se, hvor dine venner befinder dig på pladsen ud fra telefonens GPS. Det kan dog hurtigt dræne telefonen for strøm, hvilket ikke just er ideelt, når du er ude på en festivalsplads med sparsom adgang til strøm.

3 opdaterer Crowdsearch med to nyheder

Crowdsearch er i dagens opdatering forbedret sådan, at du kan sende en anmodning til en ven om at få placeringen at vide, så GPS først aktiveres i det øjeblik, der rent faktisk er brug for at benytte den. Du vil derfor opleve, at Crowdsearch er langt mere batterivenlig end sidste år.

Den anden nyhed i appen er, at du nu let kan dele indhold på Facebook. Appen lader dig nu tage billeder fra festivallen direkte fra den, hvorfra de kan deles på Facebook med automatisk genereret tekst passende til den koncert, der er affotograferet. Samtidig kan du tagge de venner, du er til koncerten sammen med.

Appen kan downloades kun til iOS-enheder (iPhone, iPad og iPod Touch) i App Store, hvor en opdatering i løbet af dagen vil ramme den.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies