Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Find loppemarkeder og lagersalg med ny applikation

Find loppemarkeder og lagersalg med ny applikation

Hold styr på hvornår og hvor der er loppemarked eller lagersalg i nærheden af dig – eller hold dit eget. Ny app hjælper dig.

Elsker du loppemarkeder, garagesalg, lagersag og kræmmermarkeder, så kan du med en ny applikation få hjælp til at finde dem hvor end du befinder dig – det er hurtigt og nemt.

Bag applikationen, som hedder Fleafinder, står den 24 årige Christina Mainz, som også selv har fået ideen til den.

 - ’’Køb og salg via loppemarkeder er et fænomen, der har været i eksplosiv vækst igennem de sidste år, og jeg synes der manglede en app som kunne lokalisere loppemarkeder, kræmmermarkeder og outlets ved hjælp af en indbygget GPS funktion,’’ forklarer Christina Mainz, ejer af virksomheden Fleafinder.

Du kan med Fleafinder finde markeder tæt på, hvor du befinder dig – og endda søge om det skal være markeder med mærkevaretøj, elektronik, skønhed, interiør, børnetøj, brugskunst, accessories, hobby eller delikatesser.

Der er også mulighed for selv, at oprette et marked hvor andre med applikationen installeret så kan finde frem til dette. En standard markedsannonce er gratis at oprette, både for privatpersoner og erhvervsarrangører på Fleafinder.dk, og annoncen er tilgængelig på applikationen med det samme.

 - ’’Selvfølgelig er der noget særligt ved at sælge fra en stand på et loppemarked, men det kan hurtigt blive omkostningsfuldt, og man bruger mange ressourcer på at transportere sine varer frem og tilbage. Derfor er det også muligt at sælge ud af sine ting ved at afholde private loppemarkeder, garage/flyttesalg, lejlighedssalg med mere,” fortæller Christina Mainz. 

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store. Og den er også at finde i Google Play Store inden længe.

Du kan læse nærmere om Fleafinder på deres hjemmeside.


Læs også:
 - Applikation i konkurrence med loppemarkeder

Christina Mainz, der fik ideen til Fleafinder
Christina Mainz, der fik ideen til Fleafinder
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies