Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Finland: Android og iOS falder efter introduktion af Lumia 800

Finland: Android og iOS falder efter introduktion af Lumia 800

Et lille fald i andelen af iOS og Android enheder, efter Nokia Lumia 800 er blevet introduceret i Nokias hjemland.

Mange tror fejlagtigt, at Nokia og deres telefoner er stærkt overrepræsenteret i Finland. Det er ikke helt tilfældet. Faktisk er Apples iOS det mest udbredte operativsystem, efterfulgt af Android.

Nokia og Microsoft håbede nok på, at introduktionen af den nye Nokia Lumia 800, der kører Microsofts Windows Phone, ville vende op og ned på statistikken.

En opgørelse foretaget af StatCounter, anslår styrestystemernes markedsandele, ud fra hvilke browsere der anvendes på de mobile enheder, skriver WMPoweruser.

Opgørelsen viser, at Windows Phone startede med en markedsandel i fjerde uge på 0,83 procent og sluttede i uge 6 med en andel på 2,52 procent.

Til sammenligning havde iOS en markedsandel i samme uge på 38,53 procent og sluttede i uge 6 med 37,57 procent. Altså kun et lille fald.

Det betyder, at salget af Lumia 800 og andre Windows Phone enheder, skal hæves væsentlig, for at kunne følge med konkurrenterne.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

14-02-2012 13:50:58

Det er da meget fint Nokia går frem, men hvorfor bruge browseren som data. For hvilken browser har de mon brugt for Android.

Og en side ved navn WMPowerusers, gad vide om de er neutrale?

Selvom jeg ikke giver meget for ovenstående statistik, så ville jeg være overrasket hvis det ikke gik frem for Nokia, både i Finland og mange andre steder.

0 0
Adolf 13-02-2012 17:46:32

Skriv din kommentar til artiklen her..

0 0
David 13-02-2012 18:47:42

Din kommentar siger ligesom enormt meget om samfundet.

0 0
Adolf 13-02-2012 20:10:17

Ahh sorry... Det må vist være en fejl.. :D

0 0
David 13-02-2012 16:50:23

Nokia har jo kørt sig selv helt ned, så selv ikke finnerne gad have Nokia mere, ved at insistere på at holde fast i Meamo og Symbian. Og dermed ikke have et moderne OS som Android og iPhone i deres portefølje, det var blevet deres død på sigt. Til deres store held har de fået en CEO der har indset det, og skrottet deres gamle lort til fordel for WP. Dermed rammer de hvad hovedparten vil have, og ikke en kun flok indædte Nokia fans. Jeg spår Lumia og kommende WP telefoner fra Nokia kæmpe succes. Og det er dejligt, fordi Nokia kan noget med hardware.

0 0
Michael A 15-02-2012 11:25:41

Jeg håber du har ret. Det vil kun være sundt til "droiden" og "æblet" at der fortsat vil være hård konkurrence. Det er jo det der giver os forbrugere de bedste oplevelser.
Nu har vi efterhånde hørt meget positivt om OS til de nye Windows telefoner, og det er jo fedt. Men er det bare mig der syntes at startskærmen ser ualmindelig kedelig ud? Jeg mener, -en stor blå firkant der viser en node, -en stor blå firkant der viser marketplace symbolet osv osv. Der er jo ikke rigtig plads til de fede informationer så som kommende kalenderaftaler, vejrudsigter, aktiekurser og alle de andre fede widgets vi kender fra android. Eller er det bare mig...?

0 0

Om brug af cookies