Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fire nye chokoladestangsmobiler fra Sony Ericsson

Fire nye chokoladestangsmobiler fra Sony Ericsson

I dag, den 6. februar præsenterede Sony Ericsson blandt andet disse fire modeller: K200, K220, J110 og J120, som hver især har deres forcer.

K200 er en kameratelefon, som er udstyret med VGA-kamera. Den har en dedikeret kameraknap - trykker du blot en gang på denne, ændres mobilen til ”kameratilstand”. Mobilen kan gemme op til 40 billeder ad gangen på den 2 megabyte interne hukommelse. Efter sigende skulle billederne være tydelige at se på mobilens skærm. Standbytiden for denne mobil er 300 timer, og man kan snakke i telefonen i op til 8 timer.
Det skulle være ret let at navigere i mobilens menu og kun kræve få klik, at komme rundt i de forskellige menuer. Mobiltelefonen kommer i farverne metallic black eller light champagne. Ifølge Sony Ericsson lanceres denne mobil i andet kvartal i 2007.

K220 er også en kameratelefon med et VGA-kamera, og den har en integreret RDS FM-radio og et medfølgende headset. Den kan gemme op til 40 billeder på den 2 megabyte interne hukommelse. I FM-radion kan du gemme op til 10 radiofrekvenser, som er indstillet på forhånd. Hver morgen kan du blive vækket af din mobil til dit favorit radio-program. Standbytiden på denne mobil er som K200 300 timer, og taletiden er også 8 timer for denne model. K220 fås i farverne frost white eller ocean blue, og den ser også dagens lys i andet kvartal af 2007.

J110 er en klassisk ”chokoladestangsmobil” med store letlæselige taster. Den er let at navigere i, og den beskrives som værende en robust og solid telefon med krom detaljer. Yderligere har den en lys 65k farver STN skærm. Den kommer i farverne soft cream, smooth grey eller precious puple. Tykkelsen på denne mobil er lige under 17 milimeter. Standbytiden for denne model er 400 timer og taletiden er 9 timer. Denne mobil lanceres ligeledes i løbet af andet kvartal.

J120 har nogle af de samme egenskaber som J110, i form af at man via et klik kan komme ind i eksempelvis telefonbogen el. lign. Men sammenlignet med J110 har denne her model ligesom K220 integreret FM radio med tilhørende headset. Og ligesom sidstnævnte model kan J120 gemme op til 10 radiofrekvenser. I denne mobil er der også indbygget en højtaler funktion, så andre personer kan lytte med til radiomusikken. Denne feature kan også benyttes, hvis du ringer til en ven og bare lader telefonen ligge på bordet – så kan du stadig høre, hvad der bliver sagt.. Farven på denne model bliver night black. Som J110 er tykkelsen på denne mobil også mindre en 17 millimeter. Denne model vil ligesom de 3 andre komme på markedet i andet kvartal af 2007.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies