Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fire nye modeller fra Nokia

Fire nye modeller fra Nokia

I disse minutter præsenterer Nokia fire nye modeller. Det sker ved Nokia Capital Market Days 2006, der holdes i Amsterdam, Holland. Mobilsiden.dk er først med detaljerne og billederne af de nye produker.

Her er de telefoner, som Nokia netop har løftet sløret for. Mobilsiden.dk følger præsentationen i Holland, og opdaterer løbende denne artikel med flere detaljer.

Nokia 2626
Telefon til den yngre kundegruppe. Der er knald på farverne, og det er virkelig et produkt der vil udstråle "se mig". Nokia 2626 kommer i en række powerfulde farver, og har FM-radio og farvedisplay. Nokia 2626 kommer blandt andet i rød og blå. Prisen bliver mellem 700 og 1.000 kroner.

Nokia 6086
Dette er Nokia anden telefon der understøtter UMA. UMA står for Unlicensed Mobile Access og er en ny teknologi, der tillader mobilen at skifte uproblematisk mellem almindelige mobilnet og VoIP opkald via en trådløs bredbåndsforbindelse. En UMA-mobil anvender automatisk en tilgængelig trådløs internetopkobling til at foretage opkald. Bevæger brugeren sig uden for netværkets rækkevidde, stiller telefonen selv om og fungerer nu som en almindelig mobiltelefon. I Danmark er det kun Telia som tilbyder UMA.

Nokia 6086 er en klaptelefon med VGA-kamera og musikafspiller.
Pris: Mellem 1.800 og 2.000 kroner.

Nokia 6290
Klaptelefon med 3G og 2 megapixel kamera samt blitz og 4 x digital zoom. Den har desuden mp3-afspiller med stereo surround lyd. 6290 understøtter også push email.

Nokia 6300
Designet i en ramme af rustfrit stål og ikke specielt tyk. Faktisk er den kun 13,1 milimeter. Den har 2 megapixel kamera, Bluetooth og standbytiden skulle efter sigende være to uger. Se desuden billede fire.

Prisen vil ligge mellem 2.300 og 2.600 kroner.

Alle priser skal tages med forbehold.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies