Fire ugers ventetid på iPad 2

Der var lange køer foran Apple-forhandlerne rundt om i Danmark, da iPad 2 kom på hylderne.

Fire ugers ventetid på iPad 2

Det startede sløvt, men efterhånden som klokken nærmede sig lanceringen klokken 17.00, voksede køerne foran Apple-forhandlerne.

Hos Eplehuset i København stod omkring 80 mennesker og ventede på at få neglene i den nye iPad 2. På flere danske Apple-sider fortæller brugere, at de har måttet nøjes med de modeller, der var tilbage – eller gå tomhændede fra butikkerne. 

Meget bedre er det ikke, hvis man forsøger at bestille iPad 2 på Apples hjemmeside. Her er leveringstiden oppe på tre-fire uger.

I USA blev iPad 2 revet ned fra hylderne, da den blev sat til salg i midten af marts. Faktisk vurderer analysehuset Piper Jaffray at iPad 2 var den hurtigst sælgende gadget i verdenshistorien. En rekord, der ellers netop var blevet sat af Microsofts Xbox Kinect.

På grund af den store efterspørgsel var der spekulationer om at Apple ville udsætte den store lancering fredag. Men iPad 2’eren kom altså til landet – selv om mængden ikke var så stor, som den burde være.

Har du stået i kø? Fik du nallerne i en iPad 2? Hvad synes du om den? Skriv en kommentar herunder.

Temaet følges op

Historien døde ikke med denne fortælling. mobilsiden kørte videre med bolden. 25/3/2011 tunede vi igen ind på emnet med en artikel med fokus på Lang kø for at købe den nye iPad 2 – Du finder artiklen her. Se også de seneste nyheder om temaet her.